UPDATE

Ο Τραμπ έκανε μήνυση γιατί τον είπαν βιαστή, ενώ έχει κριθεί ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση


JTeam

20 Μαρτίου 2024

Ο Τραμπ έκανε μήνυση γιατί τον είπαν βιαστή, ενώ έχει κριθεί ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση
Splash News
Στη Νέα Υόρκη, δεν θεωρείται βιασμός αν δεν γίνει ολοκληρωμένη διείσδυση με γεννητικά όργανα. Ο Τραμπ χρησιμοποίησε τα δάχτυλά του, και το πέος του έφτασε μόνο μέχρι τη μέση, οπότε θεώρησε πως πρέπει να καθαρίσει το όνομά του

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε μήνυση στο ABC News για δυσφήμιση, υποστηρίζοντας ότι ο δημοσιογράφος Τζορτζ Στεφανόπουλος είπε πολλές φορές στον αέρα ότι ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ «βρέθηκε ένοχος για τον βιασμό» της Ε. Τζιν Κάρολ.

Υπενθυμίζουμε ότι το δικαστήριο τον βρήκε ένοχο για σεξουαλική κακοποίηση αλλά όχι για βιασμό, καθώς στη Νέα Υόρκη ο ορισμός του βιασμού περιλαμβάνει αποκλειστικά τη διείσδυση με γεννητικά όργανα, ενώ ο Τραμπ το έκανε με τα δάχτυλά του. Το πέος του έφτασε μέχρι τη μέση, άρα δεν μετράει στη συγκεκριμένη πολιτεία -ή και πουθενά αλλού.

Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος, τον οποίο επίσης μήνυσε ο Τραμπ, έπαιρνε συνέντευξη από τη Ρεπουμπλικανή Νάνσι Μέις. Τη ρώτησε πώς είναι δυνατόν να στηρίζει τον πρώην Πρόεδρο, ο οποίος έχει κριθεί ένοχος για βιασμό, όταν η ίδια έχει υπάρξει θύμα βιασμού ως έφηβη. Και εκεί ο Τραμπ έγινε έξαλλος. «Δεν είναι βιαστής, είναι απλός κακοποιητής», είναι το επιχείρημα.

«Δεν πιστεύω αυτό που θα γράψω: Εξακολουθούσα να γελάω. Την επόμενη στιγμή, φορώντας ακόμη τα “ρούχα εργασίας” του, το πουκάμισο, τη γραβάτα, το σακάκι, το παλτό, ξεκουμπώνεται, κατεβάζει το φερμουάρ του παντελονιού του και, πιέζοντας τα δάχτυλά του στα γεννητικά μου όργανα, διεισδύει με το πέος του μέχρι τη μέση – ή εντελώς, δεν είμαι σίγουρη. Γίνεται μάχη. Φοράω ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μαύρα σαν δερμάτινα Barneys, οπότε το ύψος μου είναι κάπου στο 1.80, και προσπαθώ να τον πατήσω. Προσπαθώ να τον σπρώξω με το ελεύθερο χέρι μου – για κάποιον λόγο, με το άλλο κρατάω την τσάντα μου – και επιτέλους σηκώνω αρκετά το γόνατό μου αρκετά για να τον απωθήσω και να στρίψω, να ανοίξω την πόρτα και να φύγω τρέχοντας», θα σημείωνε το 2019 το θύμα του.

Πρόκειται για έναν άνθρωποι που συχνά επιτίθεται στον Τύπο, καταθέσει μια σειρά από ανεπιτυχείς αγωγές δυσφήμισης εναντίον μεγάλων οργανισμών μέσων ενημέρωσης. Ομοσπονδιακοί δικαστές έχουν απορρίψει τις αγωγές του κατά του CNN, των New York Times και της Washington Post.