UPDATE

«Joker: Folie À Deux»: Το πρώτο πόστερ με τη Lady Gaga ως Harley Quinn είναι εδώ


JTeam

3 Απριλίου 2024

«Joker: Folie À Deux»: Το πρώτο πόστερ με τη Lady Gaga ως Harley Quinn είναι εδώ
Θα τη δούμε στο πλευρό του Χοακίν Φοίνιξ, στο sequel του Joker

Lady Gaga και Χοακίν Φοίνιξ, ως Harley Quinn και Joker. Ξέρουμε τι σκέφτεσαι: Θα είναι ανατριχιαστικό. Και απ’ ό,τι φαίνεται, από το πρώτο πόστερ του Joker: Folie à Deux, θα ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Η τραγουδίστρια θα πρωταγωνιστήσει, πλάι στον βραβευμένο με Oscar Χοακίν Φοίνιξ, στο sequel της ταινίας που κυκλοφόρησε το 2019, ενώ μπορείς να την ακούσεις σε audio preview. «Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις… Είσαι ο Joker», του λέει σε TikTok από το επίσημο προφίλ της ταινίας.

Στο πόστερ, τους βλέπουμε να χορεύουν. «Ο κόσμος είναι μια σκηνή», γράφει από πάνω.

Στο Joker: Folie à Deux θα δούμε επίσης τους Κάθριν Κίνερ, Μπρένταν Γκλίσον και Ζάζι Μπιτζ.

Η ταινία ανήκει στην DC Elseworlds και όχι στο σύμπαν που δημιούργησαν ο Πίτερ Σάφραν και ο Τζέιμς Γκαν, από τη στιγμή που ανέλαβαν τα DC Studios. Η Gaga διαδέχεται τη Μάργκο Ρόμπι, η οποία είχε υποδυθεί τη Harley Quinn στο Suicide Squad πίσω στο 2016. Η τελευταία, δήλωσε πανευτυχής που ο ρόλος δεν τελειώνει μ’ εκείνη.

«Χαίρομαι γιατί έχω πει από την αρχή πως, το μόνο που θέλω για τη Harley Quinn, είναι να γίνει από τους χαρακτήρες σαν τον Μάκβεθ ή τον Batman που περνούν από έναν εξαιρετικό ηθοποιό σ’ ‘έναν άλλο», δήλωσε στο MTV News το 2022. «Θεωρώ θα τα πάει τέλεια».