UPDATE

Όλο το καλοκαίρι στο ποτήρι σου με τη νέα μπύρα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι


JTeam

22 Μαΐου 2024

Όλο το καλοκαίρι στο ποτήρι σου με τη νέα μπύρα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι
H νέα μπύρα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι ήρθε για να σε συντροφεύσει σε όλες τις καλοκαιρινές στιγμές σου

Κλείσε τα μάτια σου για ένα λεπτό και φέρε στο μυαλό σου εκείνες τις εικόνες που σου θυμίζουν ελληνικό καλοκαίρι. Ήλιος, θάλασσα, αεράκι, νησί, άμμος, ηλιοβασίλεμα, αλμύρα, μπύρα, χωριάτικη, παγωτό, παρέα. Αυτές είναι οι δικές μας σκέψεις και σίγουρα πολλές υπάρχουν και στη δική σου λίστα.

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι συνυφασμένο με την ανεμελιά, τη διασκέδαση, την ξεκούραση, τους φίλους, το φαγητό δίπλα στη θάλασσα και όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους. Αν αυτές οι εικόνες έφεραν το χαμόγελο στα χείλη σου, να σου θυμίσουμε πως η αντίστροφη μέτρηση για τη στιγμή που θα βρεθείς στην παραλία, κρατώντας την μπύρα σου έχει ξεκινήσει.

Jenny.Gr

Ποιος δεν ανυπομονεί να απολαύσει μια παγωμένη μπύρα κάτω από τον καυτό ήλιο σε μια παραλία, έχοντας πάνω του ακόμη την αλμύρα της θάλασσας, μετά από μια βουτιά στα καταγάλανα νερά; Οι μυημένοι στην απόλαυση της μπύρας συνήθιζαν να ρίχνουν λίγο αλάτι στο ποτήρι ή το μπουκάλι τους για να ενισχύσουν την επίγευση του λυκίσκου. Τώρα, μπορούν να το δοκιμάσουν όλοι χάρη στη νέα μπύρα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι που δίνει άλλη γεύση στο φετινό καλοκαίρι, συνδυάζοντας αρμονικά τα αρώματα των λυκίσκων και του ελληνικού κριθαριού με τη γευστική δύναμη του αλατιού από τις αλυκές Μεσολογγίου.

Ένα πάντρεμα γεύσης που αναδύει μυρωδιά Ελλάδας και σε κάθε γουλιά σου φέρνει γεύσεις του τόπου μας, ενώ με το χρώμα της θυμίζει χρυσαφένια ελληνικά ηλιοβασιλέματα. Ακόμα και η συσκευασία της φέρει ένα βαθιά ελληνικό στοιχείο αφού είναι εμπνευσμένη από τον τενεκέ της φέτας -ξέρεις εκείνον που η γιαγιά σου μετά χρησιμοποιούσε για γλάστρα- μια εικόνα από την ελληνική ύπαιθρο οικεία σε όλους μας. Η διασκέδαση ξεκινά με τη νέα μπύρα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι που φέρνει ακόμα πιο κοντά τις παρέες, «μειώνει» τις αποστάσεις και συνοδεύει χαμόγελα και γέλια στις καλοκαιρινές στιγμές που θα ζήσουμε εντός και εκτός πόλης.

Jenny.Gr

Η νέα μπύρα με θαλασσινό αλάτι έρχεται για να σε συντροφεύσει και να απογειώσει κάθε καλοκαιρινή εμπειρία σου, τα βράδια με την παρέα στη βεράντα, τις βουτιές στις κρυστάλλινες θάλασσες των νησιών, τα μεσημέρια που αναζητάς την απόλυτη ανάσα δροσιάς, τα ρομαντικά δειλινά με το ταίρι σου.

Είναι ευκολόπιοτη, περιέχει 5% αλκοόλ και συνδυάζεται άψογα με τις αγαπημένες γεύσεις των παραδοσιακών ελληνικών πιάτων. Κι αν η μπύρα ΑΛΦΑ ανέκαθεν αποτελούσε συνώνυμο της απόλαυσης, το θαλασσινό αλάτι έρχεται να την απογειώσει, προσφέροντας τον απόλυτο συνδυασμό δροσιάς και γεύσης, που δεν μπορεί να λείπει από το τραπέζι σου.

Advertorial