CELEBRITIES MEN’S POINT

Γιατί θέλεις να πίνεις μπύρα το καλοκαίρι;


JTeam

22 Ιουλίου 2023

Γιατί θέλεις να πίνεις μπύρα το καλοκαίρι;
Pexels
Αν το καλοκαίρι ήταν ποτό, τότε θα ήταν σίγουρα μπύρα

Η μπύρα έχει συνδυαστεί όσο τίποτε άλλο με το καλοκαίρι. Ο ζεστός καιρός, η χαλαρή διάθεση, το ότι περνάμε πολύ χρόνο έξω από το σπίτι, όλα βοηθούν στην κατανάλωση αυτού του κρύου παρανομαστή. Αλλά γιατί μας βγαίνει αβίαστα η ανάγκη για μια κρύα μπύρα το καλοκαίρι;

Αρχικά η απάντηση θα μπορούσε να είναι πολύ απλή: Μα και τι να πεις;

Όταν είσαι στην παραλία στις 16:00 το απόγευμα και έχεις πιει τον πρώτο καφέ, έχεις πιει και τον δεύτερο, έχεις καταναλώσει ήδη ενάμιση λίτρο νερό, αλλά ακόμα θέλεις να πιεις κάτι, φυσικά και θα πιεις μια μπύρα. Είναι η πραγματικότητα, μην την αρνήσε. Και τι να πιεις δηλαδή; Φυσικό χυμό; Μα δεν είναι η ώρα κατάλληλη. Κοκτέιλ; Θα σε βαρέσει με τον ήλιο κατακούτελα. Κρασί; Θα ανεβάσεις θερμοκρασία στο δεύτερο ποτήρι. Αναψυκτικό; Θα λιγωθείς και θα θέλεις μετά να φας όλο το beach bar. Η πιο προφανής και η πιο ακίνδυνη λύση είναι η παγωμένη μπύρα. Όταν η θερμοκρασία ξεπερνά τους 35 βαθμούς Κελσίου είναι η καλύτερή σου φίλη.

Jenny.Gr
Pexels

Η μπύρα επίσης είναι πλούσια σε αμινοξέα και βιταμίνες. Έχει ιδιότητες που τονώνουν τις λειτουργίες της σπλήνας και βελτιώνουν την όρεξη. Και μην ξεχνάμε και τις παλαιότερες έρευνες της Mayo Clinic, οι οποίες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ήπια κατανάλωση μπύρας μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο θανάτου από καρδιακή προσβολή ή να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο εγκεφαλικών επεισοδίων.

Την λες και φάρμακο δηλαδή. Ποιοι είμαστε εμείς λοιπόν που θα κριτικάρουμε όποιον πίνει την κρύα του μπύρα το καλοκαίρι; Απλά μην ξεχνάς, απόλαυσε υπεύθυνα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.