UPDATE

Οικογένεια Άγγλων έκανε «σπίτι» της ένα ιστιοπλοϊκό - Ζει στην Ελλάδα


JTeam

14 Μαΐου 2024

Οικογένεια Άγγλων έκανε «σπίτι» της ένα ιστιοπλοϊκό - Ζει στην Ελλάδα
Unsplash/Florian van Schreven
«Το 2019 φτάσαμε στη Μύκονο. Σχεδιάζαμε να μείνουμε 1 - 2 μήνες, αλλά τώρα ζούμε εδώ και πέντε χρόνια. Απλά δεν μπορούμε να φύγουμε. Αγαπάμε την Ελλάδα τόσο πολύ»

Ένα διαφορετικό ζευγάρι από το Ντέβον της Αγγλίας αποφάσισε να αγοράσει ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος και να ζήσει σε αυτό μαζί με τα παιδιά του. Στο ταξίδι τους, στη Μεσόγειο, «έριξαν άγκυρα» σε ελληνικά νησιά και κάπως έτσι «ερωτεύτηκαν» και τη χώρα μας, από την οποία δεν θέλουν να φύγουν παρά τα υπόλοιπα σαγηνευτικά μέρη που έχει ο πλανήτης!

«Το 2019 φτάσαμε στην Μύκονο. Σχεδιάζαμε να μείνουμε 1 - 2 μήνες αλλά τώρα ζούμε εδώ και πέντε χρόνια. Απλά δεν μπορούμε να φύγουμε. Αγαπάμε την Ελλάδα τόσο πολύ» ανέφεραν. «Μόλις άφησα τη δουλειά μου, είχαμε πολλά λεφτά για να ξοδέψουμε, οπότε ξεκίνησα κάτι που αποκαλώ εγώ "πλάνο 2 ετών". Λέγαμε ότι θα μπορούσαμε να ζήσουμε από τις αποταμιεύσεις μας για λίγα χρόνια» υπογράμμισε ο σύζυγος, εξηγώντας πως μαζί με τη σύντροφό του έχουν ένα κανάλι στο YouTube ονόματι Sailing Holly Blue, που τους εξασφαλίζει ισχυρό εισόδημα.

Διάβασε τη συνέχεια στο Insider.gr