UPDATE

H Lady Gaga μιλάει πρώτη φορά για τον ρόλο της Harley Quinn στη νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Joker


JTeam

27 Μαΐου 2024

H Lady Gaga μιλάει πρώτη φορά για τον ρόλο της Harley Quinn στη νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Joker
Η Lady Gaga θα επιδιώξει να δώσει μια νέα διάσταση στον ρόλο της Harley Quinn

Η Lady Gaga πρόκειται να κάνει δυναμική επιστροφή στον κινηματογράφο - τον χώρο που έχει λατρέψει και αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια - αυτή τη φορά μέσα από τον ρόλο της Harley Quinn στην νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Joker που έχει τον επίσημο τίτλο «Joker: Folie à Deux».

Περίπου 4,5 μήνες πριν από την πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη - έχει προγραμματιστεί για τις 4 Οκτωβρίου του 2024 - η Lady Gaga, που έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της συναυλιακής ταινίας της, «Gaga Chromatica Ball», μίλησε για πρώτη φορά για τον νέο ρόλο της, δίνοντας στους σινεφίλ μια γεύση από τον τρόπο που αποφάσισε να προσεγγίσει τη Harley Quinn και να κινηθεί μέσα σε αυτή την ταινία.

«Η δική μου εκδοχή της Harley Quinn είναι η δική μου και είναι πολύ αυθεντική για την ταινία και τους χαρακτήρες. Δεν έχω κάνει ποτέ ξανά κάτι σαν αυτό που κάνω σε αυτή την ταινία, οπότε όλα θα είναι εντελώς καινούργια και πραγματικά διασκεδαστικά», αρκέστηκε να δηλώσει η Lady Gaga, παροτρύνοντας το κοινό να κάνει υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Δεν θέλω να πω κάτι άλλο για την ταινία μας. Νομίζω ότι ο κόσμος πρέπει να την απολαύσει στον κινηματογράφο», σχολίασε, αποφεύγοντας έτσι να κάνει κάποιο spoiler. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι ανυπομονούμε να δούμε τον Joker και τη Harley Quinn να ζουν τον έρωτά τους στη μεγάλη οθόνη.

Να θυμίσουμε πως το επιβλητικό trailer του «Joker: Folie à Deux» με τον Χοακίν Φίνιξ να επιστρέφει στον ρόλο του Joker κυκλοφόρησε στις αρχές Απριλίου και «έριξε» το διαδίκτυο, καθώς μέσα σε μόλις λίγες ώρες ξεπέρασε τις 5.000.000 προβολές. Πλέον, έχει σχεδόν 34.000.000 προβολές, γεγονός που επιβεβαιώνει πως η ανυπομονησία για την πρεμιέρα είναι τεράστια.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τοντ Φίλιπς, ενώ στο καστ θα δούμε τους Ζαζί Μπιτζ, Μπρένταν Γκλίσον, Κάθριν Κίνερ, Χάρι Λότι και Τζέικομπ Λόφλαντ.