UPDATE

Baby Reindeer: Γυναίκα καταγγέλλει ότι η πραγματική «Μάρθα» την παρακολουθούσε εμμονικά - «Είναι πολύ επικίνδυνη»


JTeam

6 Ιουνίου 2024

Baby Reindeer: Γυναίκα καταγγέλλει ότι η πραγματική «Μάρθα» την παρακολουθούσε εμμονικά - «Είναι πολύ επικίνδυνη»
Neflix
«Νιώθω ότι απειλούμαι. Πάντα ένιωθα ότι απειλούμαι από εκείνη γιατί δεν ήξερα ποτέ τι ήταν ικανή να κάνει»

Αντιμέτωπη με νέα καταγγελία βρίσκεται η πραγματική «Μάρθα» του Baby Reindeer, Φιόνα Χάρβεϊ, αφού τώρα μία γυναίκα, η δικηγόρος Λόρα Ρέι, αποκάλυψε πως ο Ρίτσαρντ Γκαντ δεν είναι ο μόνος άνθρωπος τον οποίο η Χάρβεϊ παρακολουθούσε εμμονικά. Μιλώντας στην εκπομπή «Uncensored» και στον δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν, η Βρετανίδα δικηγόρος, Λόρα Ρέι, αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα της Φιόνα Χάρβεϊ πριν μερικά χρόνια.

«Νιώθω ότι απειλούμαι. Πάντα ένιωθα ότι απειλούμαι από εκείνη γιατί δεν ήξερα ποτέ τι ήταν ικανή να κάνει», είπε αρχικά η δικηγόρος. «Φαίνεται ότι ήμουν η κύρια εμμονή της όλα αυτά τα χρόνια, για πολλά χρόνια, για περισσότερα από τον Ρίτσαρντ Γκαντ», συνέχισε. Δίνοντας περισσότερες πληροφορίες, η δικηγόρος γνωστοποίησε ότι γνωρίστηκε με την πραγματική «Μάρθα» μέσω της δουλειάς. «Ήταν τρομερά αγενής με το προσωπικό. Φώναζε στους ανθρώπους. Είχε ανάρμοστη συμπεριφορά σε έναν άντρα του προσωπικού. Προσπάθησε να ακολουθήσει έναν άντρα στο σπίτι του», τόνισε, μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για την προσωπική της εμπειρία, η Ρέι σημείωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης: «Νομίζω ότι με βλέπει σαν εχθρό και θέλει να μου κάνει κακό» και στη συνέχεια τόνισε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είναι πολύ επικίνδυνη. Καμία αμφιβολία». Η ίδια, έσπευσε να μιλήσει και για την ηθοποιό που υποδύεται τη «Μάρθα» στη σειρά του Netflix, σημειώνοντας ότι: «Από την αρχή ήταν προφανές ότι επρόκειτο για την ίδια γυναίκα. Η ηθοποιός κάνει πολύ καλή δουλειά, ακούγεται σαν εκείνη, μοιάζει σαν εκείνη και τη μιμείται απόλυτα». «Νομίζω ότι ήταν τόσο ασυνήθιστο το γεγονός ότι ήταν μια γυναίκα stalker που παρακολουθούσε μια άλλη γυναίκα», κατέληξε.

Υπενθυμίζουμε πως στις αρχές του Μαΐου, η Φιόνα Χάρβεϊ έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν, όπου και απείλησε ότι θα κάνει μήνυση στο φερόμενο ως θύμα της, Ρίτσαρντ Γκαντ, σημειώνοντας πως εκείνη είναι το πραγματικό θύμα.