UPDATE

Coldplay: Καλούν το ελληνικό κοινό να παίξει στο video clip τους στο Ηρώδειο, μετά τις συναυλίες - υπερθέαμα


JTeam

10 Ιουνίου 2024

Coldplay: Καλούν το ελληνικό κοινό να παίξει στο video clip τους στο Ηρώδειο, μετά τις συναυλίες - υπερθέαμα
Οι Coldplay παραμένουν στην Ελλάδα και σήμερα θα γυρίσουν video clip στο Ηρώδειο

Οι μεγαλειώδεις συναυλίες των Coldplay στην Ελλάδα είναι πια γεγονός! Πάνω από 120.000 κόσμου παρακολούθησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο αυτό το υπερθέαμα που χάρισε το βρετανικό συγκρότημα στο ΟΑΚΑ, γράφοντας γι’ ακόμα μια φορά ιστορία. Η πρώτη φορά τους στη χώρα μας θα μείνει αξέχαστη σε όλους.

Όλα τα μέλη του συγκροτήματος είναι ιδιαίτερα χαρούμενα που - επιτέλους - βρέθηκαν στην Ελλάδα και συνάντησαν τους θαυμαστές τους, ωστόσο το ταξίδι τους δεν σταματά εδώ. Σήμερα, 10/06 οι Coldplay έχουν προγραμματίσει να γυρίσουν στο Ηρώδειο το video clip για το καινούργιο τραγούδι τους, το οποίο ερμήνευσαν στο ΟΑΚΑ, όμως επίσημα θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Και μπορεί η είδηση να είχε διαρρεύσει μερικά εικοσιτετράωρα πριν από τις συναυλίες τους, όμως σήμερα, με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα τους στο Instagram, την επιβεβαίωσαν. Κι όχι μόνο αυτό. Οι Coldplay καλούν όλους τους θαυμαστές τους που βρίσκονται στην Αθήνα να συμμετάσχουν στο μουσικό βίντεο και να αποτελέσουν μέρος του τραγουδιού τους.

Η ανάρτηση δημοσιεύτηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας και το ραντεβού έχει δοθεί για τις 17:00 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

«Αγαπημένοι μας φίλοι στην Αθήνα, είστε καλεσμένοι να εμφανιστείτε στο μουσικό μας βίντεο μαζί με εμάς σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου. Φορέστε ό,τι θέλετε. Παρακαλούμε όχι άσπρα ρούχα και καθόλου λογότυπα ή συγκροτήματα. Επιτρέπονται μόνο επίπεδα, άνετα παπούτσια με χαμηλό πάτο. Επιτρέπονται μικρές τσάντες. Οι κάμερες και τα κινητά θα αποθηκευτούν με ασφάλεια υπό τη φύλαξή μας σε ειδικό χώρο και θα σας επιστραφούν στο τέλος. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να σας δούμε εκεί», έγραφε η ανακοίνωση των Coldplay.

Jenny.Gr
Instagram @coldplay

TAGS