UPDATE

Coldplay: Μοναδικό βίντεο από τα γυρίσματα στο Ηρώδειο – Το κοινό δεν σταματάει να τραγουδάει


JTeam

13 Ιουνίου 2024

Coldplay: Μοναδικό βίντεο από τα γυρίσματα στο Ηρώδειο – Το κοινό δεν σταματάει να τραγουδάει
IG @Coldplay
Περίπου 2.000 θεατές βρέθηκαν στο Ηρώδειο και αποθέωσαν τους Coldplay

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι Coldplay «έριξαν» το ΟΑΚΑ με τις δύο θρυλικές συναυλίες τους, ενώ τη Δευτέρα (10.06) γέμισαν το Ηρώδειο ώστε να πραγματοποιήσουν μέρος των γυρισμάτων του νέου τους τραγουδιού «Feels Like I’m Falling In Love». Το βρετανικό συγκρότημα, εξασφάλισε άδεια για να πραγματοποιήσει μέρος των γυρισμάτων του εκεί, ενώ από νωρίς τη Δευτέρα ανακοίνωσαν πως περιμένουν το κοινό της Αθήνας να συμμετάσχει στο νέο τους βιντεοκλίπ.

Και πράγματι, περίπου 2.000 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συγκροτήματος, συμμετείχαν στο βιντεοκλίπ και έζησαν μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Όπως καταλαβαίνεις, από τη Δευτέρα, μέχρι και σήμερα, τα social media έχουν κατακλυστεί από το νέο κομμάτι, ενώ viral έχει γίνει και σχετικό απόσπασμα που δημοσιεύθηκε στο TikTok από τους ίδιους τους Coldplay.

Το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει – μέχρι τώρα, σχεδόν 500.000 προβολές, αποτυπώνει την ατμόσφαιρα της στιγμής, ενώ το κοινό συνεχίζει να τραγουδάει, ακόμη και μετά το τέλος του γυρίσματος, αποθεώνοντας το συγκρότημα. Στο τέλος, μάλιστα, ο Κρις Μάρτιν φαίνεται να γονατίζει στη σκηνή, ευχαριστώντας το κοινό για την υποστήριξή του και έπειτα φιλάει το πάτωμα του Ηρωδείου.

Μπορείς να το απολαύσεις παρακάτω

@coldplay #FLIFIL ♬ Original Sound - Coldplay