UPDATE

Ο Απόστολος Λύτρας κρίθηκε προφυλακιστέος - Οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού


JTeam

20 Ιουνίου 2024

Ο Απόστολος Λύτρας κρίθηκε προφυλακιστέος - Οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού
Eurokinissi
Οι δικαστικές αρχές ανακοίνωσαν την προσωρινή κράτηση του Απόστολου Λύτρα μέχρι τη δίκη του

Ο Απόστολος Λύτρας οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την απολογία του στον εισαγγελέα το πρωί της Πέμπτης (20/06) στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος παραδόθηκε χθες το απόγευμα στο ΑΤ της Παλλήνης, μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης και μεταφέρθηκε στο ΑΤ της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου πέρασε τη νύχτα. Οι δικαστικές αρχές αντικατέστησαν την απόφασή τους να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και ανακοίνωσαν την προσωρινή κράτησή του.

Ο Απόστολος Λύτρας παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, το βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουνίου μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έπειτα από την πρώτη απόφαση του δικαστηρίου, ο δικηγόρος έστειλε απειλητικά μηνύματα στο θύμα, ενώ η πρώην γυναίκα του επισκέφτηκε με τα κλειδιά του το σπίτι, όπου μένει η Σοφία Πολυζωγοπούλου. Μετά από συμβουλή του δικηγόρου της, Θέμη Σοφού, η ίδια ενεργοποίησε το panic button και την υπόθεση ανέλαβε ξανά η δικαιοσύνη.

Ο Απόστολος Λύτρας κατηγορείται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά της συζύγου του.