UPDATE

Bridgerton: Απογοητευμένοι 66.000 φαν με την τρίτη σεζόν - Ο λόγος που έστειλαν επιστολή για το Netflix


JTeam

21 Ιουνίου 2024

Bridgerton: Απογοητευμένοι 66.000 φαν με την τρίτη σεζόν - Ο λόγος που έστειλαν επιστολή για το Netflix
Getty Images/John Phillips
Η δυσαρέσκεια μιας μερίδας του κοινού του Bridgerton, μετά την προβολή της τρίτης σεζόν

Στην τρίτη σεζόν του Bridgerton, η Πενέλοπε και ο Κόλιν ζουν - επιτέλους - τον έρωτά τους, αποτελώντας το πρωταγωνιστικό ζευγάρι. Παράλληλα, οι ιστορίες που ξετυλίγονται γύρω τους είναι πολλές και αποκαλυπτικές, κάνοντας την πλοκή ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Κι ενώ πολλοί είναι εκείνοι που ικανοποιήθηκαν από την εξέλιξη της ιστορίας, υπάρχει μια μερίδα του κοινού που απογοητεύτηκε και ο λόγος είναι ο εξής: Οι κομμένες σκηνές μεταξύ των πρωταγωνιστών. Ειδικότερα, υποστηρίζει πως οι σκηνές της Πενέλοπε και του Κόλιν είναι ελλιπείς και πως η σχέση τους θα μπορούσε να έχει περισσότερο χώρο στην τρίτη σεζόν.

Και δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Περισσότεροι από 66.000 (σωστά διάβασες) άνθρωποι έστειλαν επιστολή στο change.org, παρακαλώντας το Netflix να δώσει στη δημοσιότητα - έστω και τώρα - τις κομμένες σκηνές του ζευγαριού. Οι θαυμαστές της σειράς υποστηρίζεται ότι είναι δυσαρεστημένοι από την έλλειψη ευτυχισμένων στιγμών και ζητάει να δει περισσότερο υλικό.

Αυτή η επιθυμία δεν προέκυψε τυχαία στους φαν του Bridgerton, αφού κατά τη διάρκεια της περιοδείας η Νίκολα Κόκλαν και ο Λουκ Νιούτον δημιούργησαν μεγάλες προσδοκίες για τον έρωτα των ηρώων τους. Ακόμα, τα spoilers που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, περιέγραφαν σκηνές που δεν προβλήθηκαν σε κανένα επεισόδιο της σειράς.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι φαν, τα σενάρια και οι προβλέψεις που έκαναν είναι καλύτερα από απ’ όσα είδαν στην οθόνη τους. Από την πλευρά τους, τόσο η Νίκολα Κόκλαν όσο και ο παραγωγός της σειράς Τομ Βέρικα διαψεύδουν ότι γυρίστηκαν σκηνές μεταξύ της Πενέλοπε και του Κόλιν που δεν συμπεριλήφθηκαν στην τρίτη σεζόν του Bridgerton.