UPDATE

71χρονη έγραψε ιστορία, συμμετέχοντας σε καλλιστεία στις ΗΠΑ - «Και οι ηλικιωμένες γυναίκες έχουν όνειρα»


JTeam

25 Ιουνίου 2024

71χρονη έγραψε ιστορία, συμμετέχοντας σε καλλιστεία στις ΗΠΑ - «Και οι ηλικιωμένες γυναίκες έχουν όνειρα»
Instagram @marissateijo
«Η ομορφιά δεν είναι μόνο εξωτερική, αλλά και εσωτερική»

Η Μαρίσα Τέιτζο τόλμησε να κυνηγήσει το όνειρό της, επιβεβαιώνοντας πως η ηλικία δεν αποτελεί ποτέ εμπόδιο για έναν τολμηρό άνθρωπο. Η 71χρονη έκανε πραγματικότητα την επιθυμία της να συμμετάσχει στον διαγωνισμό ομορφιάς που έλαβε χώρα στο Τέξας και να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο, στέλνοντας το δικό της ηχηρό μήνυμα.

Τα καλλιστεία πραγματοποιήθηκαν από τις 21 ως τις 23 Ιουνίου και συμμετείχαν συνολικά 75 διαγωνιζόμενες. Η Μαρίσα Τέιτζο μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο τίτλο, αφού αυτόν τον κατέκτησε η Αριάνα Γουέιρ, όμως ήταν απολύτως ευχαριστημένη με την πορεία της.

«Ελπίζω ότι οι άνθρωποι που μας αποκαλούν ηλικιωμένες γυναίκες να βλέπουν ότι είμαστε όμορφες με τον δικό μας τρόπο. Η ομορφιά δεν είναι μόνο εξωτερική, αλλά και εσωτερική. Οι νέες γυναίκες έχουν όνειρα, όμως και οι ηλικιωμένες έχουν όνειρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίσα Τέιτζο για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς.

Σε μετέπειτα δηλώσεις της, η Μαρίσα Τέιτζο παραδέχτηκε πως αρχικά αρνήθηκε να λάβει μέρος στα καλλιστεία, γιατί είχε πολλές δεύτερες σκέψεις, όμως αναθεώρησε. «Συνειδητοποίησα ότι μπορώ να το κάνω και να εμπνεύσω γυναίκες όλων των ηλικιών. Η συμμετοχή μου στον διαγωνισμό ήταν μια εκπληκτική εμπειρία, την οποία δεν ονειρευόμουν ότι θα ζήσω. Το να είσαι υγιής και δυνατός είναι ο πρώτος στόχος που πρέπει να έχουμε, ο δεύτερος είναι να είσαι όμορφος εσωτερικά και εξωτερικά. Η φυσική κατάσταση και η υγιεινή ζωή είναι οι σύμμαχοί μας κατά της γήρανσης», είπε.

Η Μαρίσα Τέιτζο εξακολουθεί να γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και να προσέχει τη διατροφή της, παραμένοντας σε φόρμα. Η 71χρονη μπόρεσε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό ομορφιάς, αφού καταργήθηκαν οι περιορισμοί ορίων ηλικίας, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για κάθε ενήλικη γυναίκα να συμμετάσχει.