UPDATE

Λάμψη και κοσμοπολίτικη διάθεση στο Moët & Chandon Welcome Party του Spetses Classic Yacht Regatta 2024


JTeam

28 Ιουνίου 2024

Λάμψη και κοσμοπολίτικη διάθεση στο Moët & Chandon Welcome Party του Spetses Classic Yacht Regatta 2024
Με ένα λαμπερό Welcome Party σε ένα από τα εμβληματικότερα σημεία των Σπετσών, το ιστορικό Poseidonion Grand Hotel, άνοιξε την Πέμπτη 27 Ιουνίου η αυλαία του Spetses Classic Yacht Regatta 2024.

Ο πιο αναγνωρισμένος αγώνας κλασσικών σκαφών διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος (NOE), με την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών (ΝΟΣΠ) και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών, αποτελώντας ετήσιο σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας.

Jenny.Gr
Βίκυ Καγιά

Πλήθος προσκεκλημένων που βρέθηκαν στη διάσημη βεράντα του ιστορικού ξενοδοχείου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εμβληματική σαμπάνια Moët & Chandon και να ενημερωθούν τόσο για το πρόγραμμα των αγώνων, όσο και για τις ξεχωριστές εκδηλώσεις ολόκληρου του τριημέρου.

Την εκδήλωση τίμησαν όπως κάθε χρονιά με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος Γιώργος Προκοπίου και η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του SCYR 2024 Λίζα Σταθάτου.

Jenny.Gr
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Μαρίνα Κουταρέλλη, Στέλλα Μουγκαλιάν, Τζόση Βιτζηλαίου Communications Manager Amvyx S.A

Επίτιμοι προσκεκλημένοι της φετινής διοργάνωσης, προσθέτοντας μια πιο κοσμοπολίτικη αύρα στο θεσμό, ήταν 20 διεθνείς influencers της Moët & Chandon και το διεθνούς φήμης μοντέλο και παρουσιάστρια, κα. Βίκυ Καγιά.

Ναταλία Αρσενίκου, Γιάννης Δρυμωνάκος
Ναταλία Αρσενίκου, Γιάννης Δρυμωνάκος