UPDATE

Ajul Luxury Hotel & Spa Resort: Σε ένα γοητευτικό, καταπράσινο τοπίο στη Χαλκιδική, σε περιμένει η πιο αναζωογονητική καλοκαιρινή εμπειρία


JTeam

2 Αυγούστου 2024

Ajul Luxury Hotel  & Spa Resort: Σε ένα γοητευτικό, καταπράσινο τοπίο στη Χαλκιδική, σε περιμένει η πιο αναζωογονητική καλοκαιρινή εμπειρία
Αυτό το καλοκαίρι, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου με μια εξόρμηση στη Χαλκιδική και στο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort

Η ορεινή Ελλάδα μοιάζει πάντα με έναν «πίνακα» ζωγραφικής το καλοκαίρι. Όσο κι αν αυτή η εποχή του χρόνου σου φέρνει απευθείας στο μυαλό τοπία άγριας Κυκλαδίτικης ομορφιάς, μια αναζωογονητική εμπειρία μέσα σε ένα γοητευτικό, δασώδες τοπίο, και με θέα κρυστάλλινα νερά, μπορεί να σε κάνει να αναθεωρήσεις για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις σου. Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου, με μια εξόρμηση στη Χαλκιδική και στο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort.

Τοποθετημένο λίγο πιο έξω από την Αγία Παρασκευή, σε ένα καταπράσινο χωριό στη χερσόνησο της Κασσάνδρας και «αγκαλιασμένο» με πευκοδάση, ιαματικά λουτρά και μια παραδεισένια, βοτσαλωτή παραλία, το νέο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, είναι το πρώτο μέλος των Registry Collection Hotels στην Ευρώπη.

Ajul Luxury Hotel

Ευεξία, άσκηση, επαφή με τη φύση, αλλά και άφθονη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, βρίσκονται σε πρωταρχική θέση στο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, σε αυτό το 5αστερο ξενοδοχείο όπου οι αυθεντικές εμπειρίες και υπηρεσίες πολυτελούς φιλοξενίας μπορούν να συναρπάσουν ακόμα και τον πιο επιλεκτικό ταξιδιώτη.

Άνετη, πολυτελής και μοναδική εμπειρία διαμονής

Και επειδή κάθε πολυτελής, άνετη και αυθεντική διαμονή, ξεκινάει από τα δωμάτια, εμείς θα σου πούμε ότι στο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, όλα είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την υψηλή αισθητική και το minimal design ώστε κάθε επισκέπτης να απολαμβάνει υπέροχη θέα σε βουνό και θάλασσα, αλλά και εξατομικευμένες υπηρεσίες δωματίου, 24 ώρες.

Ajul Luxury Hotel

Ajul Luxury Hotel

Ajul Luxury Hotel

Στο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, η χαλάρωση είναι σε πρώτο πλάνο

Πώς συμπληρώνεται πιο σύγχρονο νόημα της πολυτέλειας και της χαλάρωσης; Με το Aurora Spa, το οποίο στεγάζεται στο κέντρο ευεξίας του ξενοδοχείου. Εκεί, ξεκινάει ένα άλλο «ταξίδι», ένα «ταξίδι» αναζωογόνησης και ευζωίας, καθώς μια μεγάλη γκάμα περιποιήσεων και θεραπειών σώματος και προσώπου που αξιοποιούν τα ευεργετικά νερά, μαζί με φυσικές θεραπείες, σε περιμένουν.

Jenny.Gr

Θέλεις να αποβάλεις την ένταση από το σώμα σου και να μειώσεις το στρες; Θέλεις να ενυδατώσεις το δέρμα σου κάνοντας μια μάσκα ή scrub; Στον απόλυτο κόσμο ευεξίας του Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, θα βρεις όλα όσα ψάχνεις. Και προφανώς, θα βρεις και μια θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα και τζακούζι.

Ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων

Μια τέλεια γαστρονομική εμπειρία, είναι αυτό το κάτι που θα κάνει ακόμα πιο ξεχωριστές τις διακοπές σου, φέτος το καλοκαίρι. Και ως προς αυτό το κομμάτι, το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, δεν πρόκειται να σε αφήσει με το παράπονο. Τα τρία εστιατόρια (Infinity, Θυμάρι, Ambrosia) με ελληνικά και διεθνή πιάτα, farm to table προτάσεις και premium ετικέτες θα σου προσφέρουν αξέχαστες στιγμές απόλαυσης με εκπληκτική θέα.

Ajul Luxury Hotel

Επιπλέον, στα έξι μπαρ του ξενοδοχείου, οι ιδιαίτερες γαστρονομικές εμπειρίες όπως γευσιγνωσία κρασιού και μπύρας, μαθήματα μαγειρικής σε συνδυασμό με εκδρομές για ψάρεμα, BBQ στην παραλία, εξατομικευμένη υπηρεσία πικ νικ, δείπνο στην παράλια και private dining, θα απογειώσουν κάθε στιγμή σε αυτόν τον παράδεισο στη Χαλκιδική.

Καλοκαιρινές διακοπές γεμάτες παιχνίδι και περιπέτεια

Λίγη διασκέδαση και περιπέτεια, δεν βλάπτει ποτέ στις καλοκαιρινές διακοπές, ειδικά στο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, όπου οι δραστηριότητες αφθονούν για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών. Αυτός ο κορυφαίος προορισμός εξυπηρετεί τόσο τους λάτρεις των ομαδικών όσο και των ατομικών σπορ, προσφέροντας μια ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως τένις, μπάσκετ, βόλεϊ, γιόγκα, πιλάτες, padel, ποδηλασία και πεζοπορία. Για τους λάτρεις της αδρεναλίνης, πάλι, στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου υπάρχει η επιλογή για συναρπαστικά θαλάσσια σπορ, καθώς και μαθήματα κατάδυσης ή κολύμβησης με αναπνευστήρα.

Ajul Luxury Hotel

Το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, δίνει, όμως, προτεραιότητα και στους νεότερους επισκέπτες, παρέχοντας πληθώρα δραστηριοτήτων για να τους διασκεδάσει. Καθημερινές δημιουργικές δραστηριότητες από επιτραπέζια παιχνίδια, μέχρι και γιόγκα ειδικά για παιδιά, καθώς και ένας μοντέρνος χώρος εξοπλισμένος με δημοφιλή gadgets και επιλογές ψυχαγωγίας για τους εφήβους, προωθεί ένα κοινωνικό περιβάλλον προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις τους.

Φέτος, στο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort λειτουργεί και το νέο waterpark στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, αναβαθμίζοντας έτσι το ξενοδοχείο ως κορυφαίο family friendly προορισμό. Νεροτσουλήθρες, body slides, τούνελ, υδάτινος πύργος, συναρπαστικές υδάτινες σήραγγες και ρηχές παιδικές πισίνες θα ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους. Τα πολυάριθμα παιχνίδια έχουν σκοπό να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη και να χαρίσουν σε όλους ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης με το νερό. Ακόμη, το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort διαθέτει άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας υδάτινων πάρκων, για άμεση επέμβαση σε οποιοδήποτε πρόβλημα και κυρίως για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των επισκεπτών. Διαθέτει άνετα καθίσματα και σκιερούς χώρους για χαλάρωση των γονέων ενώ παρακολουθούν τα παιδιά τους, καθώς και ειδικά διαμορφωμένους χώρους με αποδυτήρια και ντους.

Ajul Luxury Hotel

Με την ολοκληρωμένη γκάμα δραστηριοτήτων και επιλογών ψυχαγωγίας, το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort υπόσχεται αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές γεμάτες περιπέτεια, χαρά και αναζωογόνηση για όλους.

Advertorial