UPDATE

Bridgerton: Η διευθύντρια casting λαμβάνει ακατάλληλα βίντεο, από ανθρώπους που θέλουν να παίξουν στη σειρά


JTeam

3 Ιουλίου 2024

Bridgerton: Η διευθύντρια casting λαμβάνει ακατάλληλα βίντεο, από ανθρώπους που θέλουν να παίξουν στη σειρά
«Είναι καθημερινά... λαμβάνω τα πιο απίστευτα βίντεο ακροάσεων, χωρίς να τα ζητήσω»

Το Bridgerton είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες σειρές του Netfix. Η 3η σεζόν, με βάση τα νούμερα τηλεθέασης, θα μπορούσε να αποτελέσει μία από τις πιο επιτυχημένες όλων των εποχών, για πολλούς λόγους. Αλλά, σήμερα, δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι πως ενόψει της 4ης σεζόν, η διευθύντρια casting, καθημερινά κατακλύζεται με βίντεο οντισιόν, με ακατάλληλο περιεχόμενο, που της στέλνουν ηθοποιοί διεκδικώντας μια θέση στη σειρά.

Μιλώντας στο podcast «Should I Delete That?», η Κέλι Βαλεντάιν Χέντρι, η οποία έχει εργαστεί στη σειρά από το 2020, αποκάλυψε πως τα βίντεο ακρόασης που λαμβάνει, μοιάζουν περισσότερο με ταινίες για ενήλικες, παρά με βίντεο για οντισιόν. «Είναι καθημερινά... λαμβάνω τα πιο απίστευτα βίντεο ακροάσεων, χωρίς να τα ζητήσω», δήλωσε στο podcast. «Βασικά, είναι σχεδόν σεξ, δεν είναι πραγματικό σεξ, αλλά και πάλι... Μπορεί να μην είναι γυμνές εικόνες, αλλά δεν απέχουν και πολύ».

Η ίδια, τόνισε πως «κατά 90%», τα εισερχόμενα της είναι email από άτομα που θέλουν να συμμετάσχουν στο επιτυχημένο δράμα εποχής. Στο podcast, η διευθύντρια casting, αποκάλυψε πως οι περισσότεροι από τους «επίδοξους ηθοποιούς» που επικοινωνούν μαζί της, ελπίζουν να κατακτήσουν το ρόλο της Σόφι Μπέκετ. Η Χένρι είπε ότι «όλοι» θέλουν τον πολυπόθητο ρόλο και είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα για να τον αποκτήσουν. «Είναι λίγο λυπηρό, πραγματικά, δεν το καταλαβαίνω».

Στο μεταξύ, ενώ συμβαίνουν αυτά, περισσότεροι από 66.000 άνθρωποι, έστειλαν επιστολή στο change.org, παρακαλώντας το Netflix να δώσει στη δημοσιότητα τις κομμένες σκηνές μεταξύ των Πενέλοπε και Κόλιν, τονίζοντας πως η σχέση τους θα μπορούσε να έχει περισσότερο χώρο στην 3η σεζόν.