UPDATE

Όλα όσα κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα


JTeam

15 Ιουλίου 2024

Όλα όσα κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα
Unsplash
Όλες οι εκδηλώσεις της πόλης από τη Δευτέρα 15 έως τη Παρασκευή 19 Ιουλίου

Και αυτή την εβδομάδα, 15-10/07, πολλές είναι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, ομορφαίνοντας τα απογεύματα και τα βράδια του καλοκαιριού μας. Ακόμα κι αν υπομένεις τις υψηλές θερμοκρασίες, τα ακόλουθα events θα σου δώσουν την ευκαιρία να χαλαρώσεις, κάνοντας το πιο ευχάριστο διάλειμμα από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας.

1. Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Ελένη Πασπαλά στο Θέατρο Κολωνού

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με τίτλο Καλοκαίρι στην Αθήνα, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Ελένη Πασπαλά θα μας χαρίσουν δυο μοναδικές μουσικές βραδιές, σήμερα και αύριο στο Θέατρο Κολωνού. Σήμερα, η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα μας ταξιδέψει στην Ελλάδα και θα μας παρουσιάσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, αλλά και τα πολύτιμα εκείνα τραγούδια που συνθέτουν τη μουσική μας περιουσία. Ρεμπέτικα, παραδοσιακά, λαϊκά, τραγούδια σπουδαίων συνθετών και δημιουργών, κλασικά και νεότερα, αλλά και εκείνα που αγαπήσαμε με τη φωνή της σε πρώτη εκτέλεση, όλα μπερδεύονται γλυκά σε μία συναρπαστική συναυλιακή πρόταση.

Αύριο, η Ελένη Πασπαλά θα φέρει το καλοκαίρι στην πόρτα μας. Θα παρουσιάσει τραγούδια από όλη την ερμηνευτική της γκάμα, θα μας “θυμίσει” τους Λωτοφάγους καθώς και τις Συνήθειες του Έρωτα, θα επισκεφθούμε μαζί της τη Ρωμαϊκή Αγορά χορεύοντας Χορούς των Άστρων – ενώ θα προσκαλέσει στην παρέα και άλλους αγαπημένους της δημιουργούς, όπως τη Mitchell, τον Cohen, τον Morrison και τον Wonder.

Δευτέρα 15 και Τρίτη 16 Ιουλίου στις 21:00
Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού, Ιωαννίνων και Καπανέως

Διάβασε τη συνέχεια στο monopoli.gr