UPDATE

Το Euphoria επιστρέφει με την 3η σεζόν και όχι, δεν είναι ψέμα


JTeam

15 Ιουλίου 2024

Το Euphoria επιστρέφει με την 3η σεζόν και όχι, δεν είναι ψέμα
Imdb
Αν και οι ελπίδες μας για επόμενη σεζόν έσβηναν σιγά-σιγά, τελικά ήρθε η ανακοίνωση να μας τις αναπτερώσει πάλι

Το θέλαμε; Ναι. Πιστεύαμε πως η 3η σεζόν του Euphoria απλά θα έμενε στα λόγια; Επίσης ναι. Πραγματικά, δεν πρέπει να υπάρχει άλλη σειρά, επιτυχημένη κιόλας, που καθυστερεί τόσο πολύ για ανακοίνωση της επόμενης σεζόν. Και να φανταστεί κανείς, πως αρκετές παραγωγές μπήκαν στον πάγο εξαιτίας της απεργίας των συγγραφέων και των ηθοποιών του Χόλιγουντ, απλά η σειρά του HBO το παράκανε. Αλλά τέλος καλό, όλα καλά, που λένε, αφού το Euphoria ε-πι-στρέ-φει. Σαν ψέμα μας φαίνεται.

Η δεύτερη σεζόν του Euphoria έριξε αυλαία τον Φεβρουάριο του 2022 και επιτέλους, μετά από δύο χρόνια, ανακοινώθηκε πως τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2025. Δεν εθελοτυφλούμε φυσικά, προφανώς είναι μακριά αυτή η ημερομηνία, όπως πολύ μακριά θα είναι και η πρεμιέρα, αλλά τουλάχιστον κάτι κινείται επιτέλους.

«Είμαι ενθουσιασμένη που είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την παραγωγή του Euphoria, τον Ιανουάριο. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι με τη δημιουργική μας συνεργασία με τον Σαμ Λέβινσον και αυτό το απίστευτο καστ. Ανυπομονούμε να ζωντανέψουμε τη νέα σεζόν του Euphoria για τους θαυμαστές», δήλωσε η Φρανσέσκα Όρσι, αντιπρόεδρος προγραμματισμού του HBO.

Όσα γνωρίζουμε για την 3η σεζόν του Euphoria

Δεν θα πούμε ψέματα, too soon για να γνωρίζουμε και πολλές λεπτομέρειες. Αυτό που ξέρουμε προς ώρας, είναι πως στην 3η σεζόν του Euphoria θα υπάρξει ένα άλμα 5 ετών, που σημαίνει ότι οι πρωταγωνιστές θα έχουν υποδεχτεί την ενήλικη ζωή και όλα όσα τη συνοδεύουν. Όσον αφορά το καστ, επιστρέφουν οι Ζεντάγια, Σίντνεϊ Σουίνι, Τζέικομπ Ελόρντι, Χάντερ Σέιφερ, Έρικ Ντέιν και Αλέξα Ντέμι. Ηχηρή απουσία είναι αυτή του Άνγκους Κλάουντ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2023, σε ηλικία 25 ετών.

Στην επόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται, επίσης, και η Μπάρμπι Φερέιρα, η οποία δεν τα βρήκε με τον Σαμ Λέβινσον και ανακοίνωσε -νωρίς- πως δεν θα ακολουθήσει τη συνέχεια του Euphoria.

Η Ζεντάγια υπάρχει ενδεχόμενο να σκηνοθετήσει και ένα επεισόδιο της νέας σεζόν, και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην το πιστέψουμε αφού σε συνέντευξή της στη Vogue Italia, είχε δηλώσει πως σχεδόν σκηνοθέτησε το 6ο επεισόδιο της 2ης σεζόν. «Στην πραγματικότητα έπρεπε να σκηνοθετήσω το επεισόδιο 6, αλλά μετά έπρεπε να παίξω σε αυτό. Δεν είχα αρκετό χρόνο, οπότε δυστυχώς, δεν μπόρεσα. Ήθελα να έχω αρκετό χρόνο για να το κάνω με τον σωστό τρόπο. Οπότε μάλλον στην επόμενη σεζόν».