UPDATE

[comfort zone] spas by Aegeo Spas: Ψάχνεις την απόλυτη καλοκαιρινή χαλάρωση; Δύο νέα σπα στη Σαντορίνη φτιάχτηκαν για εσένα


Νατάσσα Σχοινά

23 Ιουλίου 2024

[comfort zone] spas by Aegeo Spas: Ψάχνεις την απόλυτη καλοκαιρινή χαλάρωση; Δύο νέα σπα στη Σαντορίνη φτιάχτηκαν για εσένα
Τα [comfort zone] spas by Aegeo Spas είναι ένας επίγειος παράδεισος

Με την άφιξη του καλοκαιριού, το μυαλό μας αναμενόμενα αποζητά την ξεκούραση. Ακόμα κι αν η άδεια δεν έχει φτάσει και βρισκόμαστε στο γραφείο περιμένοντας να πάει 6, ο νους έχει τον δικό του τρόπο να «ταξιδεύει», συνήθως σε λευκοντυμένα καταλύματα με θέα στη θάλασσα, όπου το μόνο που ακούγεται είναι ο ήχος του αέρα να μας διαπερνά. Ένα όνειρο και μόνο στη σκέψη!

Η Aegeo Spas, η εξειδικευμένη και πολυβραβευμένη εταιρεία παροχής ολιστικών υπηρεσιών ευεξίας και αναζωογόνησης και δίκτυο 220 επιλεγμένων καταστημάτων παροχής υπηρεσιών spa εντός ξενοδοχειακών μονάδων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ετοίμασε κάτι που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά στον τομέα του. Κάτι που θα φέρει στο προσκήνιο τη χαλάρωση στα καλύτερά της και θα μας χαρίσει πραγματικά αξέχαστες εμπειρίες στις διακοπές μας.

Meet the [comfort zone] spas by Aegeo Spas

Η αγαπημένη αλυσίδα και αποκλειστικός spa operator στη Σαντορίνη της κορυφαίας Β Corporation™ [comfort zone] έχει βάλει την υπογραφή της σε δύο νέα spas ειδικά για το Santo Collection Resorts & Villas που περιλαμβάνει τα πολυτελή ξενοδοχεία Santo Pure Oia Suites & Villas, Santo Mine Oia Suites και δύο αυτόνομες βίλες με την ονομασία The Villas by Santo Collection.

Τι σημαίνει B CORP™ και γιατί έχει σημασία για μία εταιρεία;

Πρόκειται για εταιρείες που πληρούν υψηλά στάνταρτ κοινωνικού και περιβαλλοντικού αντίκτυπου, υπευθυνότητας και διαφάνειας. Συγκεκριμένα η [comfort zone] δρα με σκοπό την αναγεννητική γεωργία με τη δημιουργία Επιστημονικού Κήπου 6.000 φυτών, χρησιμοποιεί αποκλειστικά vegan και οργανικές πρώτες ύλες με πλήρως ανιχνεύσιμη εφοδιαστική αλυσίδα ενώ οι εγκαταστάσεις της και οι συσκευασίες των προϊόντων της έχουν μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα.

Jenny.Gr

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, πολύ καλά πως η σύμπραξη των δύο εταιρειών μόνο κάτι υπέροχο θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα, φροντίζοντας ταυτόχρονα για τη βιωσιμότητα και την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών wellness στο κοινό.

Τι να περιμένεις με την επίσκεψή σου στα [comfort zone] spas by Aegeo Spas

Πηγαίνοντας σε ένα από τα δύο [comfort zone] spas by Aegeo Spas, θα ζήσεις μοναδικές εμπειρίες στα χέρια των εξειδικευμένων θεραπευτών. Υπάρχουν, μάλιστα, διαθέσιμα διαφορετικά menu 30 εμπειριών, προϊόντων και τελετουργιών.

Jenny.Gr

Στο Santo Mine, θα μπεις για τα καλά στο κυκλαδίτικο mood, ενώ θα έχεις θέα το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, με το ξενοδοχείο να είναι χτισμένο πάνω σε ένα παλιό ορυχείο πέτρας (σ.σ. το σκηνικό είναι απλά αποστομωτικό!).

Εκεί σε περιμένουν 11 κύριες και 3 add-on θεραπείες του Pnoē Spa. Αυτές έχουν δημιουργηθεί έχοντας στο μυαλό ακριβώς την καθημερινότητά σου. Δηλαδή, τις ανάγκες ενός ανθρώπου με συνεχείς υποχρεώσεις, με στρες να τα προλάβει όλα. Στόχος είναι να μειωθούν οι επιπτώσεις της γήρανσης που αποφέρει ο σύγχρονος τρόπος ζωής στο δέρμα και στο μυαλό σου. Θα αφεθείς στα χέρια των ειδικών και υπό το μαγικό άγγιγμα εξαιρετικών προϊόντων θα μοιάζει σαν για λίγο κάθε έγνοια της ρουτίνας να μην μπορεί να σε αγγίξει.

Jenny.Gr

Ενδεικτικά, σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για αντιγηραντική δράση, το Sacred Nature Cleansing Balm είναι ένα βιολογικό καθαριστικό βάλσαμο – σύμμαχος για αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ και απομάκρυνση των ακαθαρσιών. Αν, τώρα, προβληματίζεσαι κι εσύ -όπως κι εμείς- με την περιοχή των ματιών, το Sublime Skin Eye Patch είναι μία μάσκα που μειώνει την εμφάνιση σακούλων και μαύρων κύκλων, κάνοντας το περίγραμμα των ματιών να φαίνεται πιο φωτεινό.

Jenny.Gr

Στο Santo Pure και το Anassa Spa, θα βρεις 15 κύριες + 4 add-on υπηρεσίες που «αναβλύζουν» την καινοτομία που διακρίνει την Aegeo Spas. Αυτές είναι εμπνευσμένες με τέτοιο τρόπο που από τη μία διευκολύνουν τον ύπνο και από την άλλη σε βοηθούν να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο, χάρη στην επικοινωνία με διαφορετικές αισθητηριακές οδούς. Οι ήχοι, τα χρώματα και τα αρώματα θα συνθέσουν το τέλειο combo για να νιώσεις την αναζωογόνηση που τόσο έχεις ανάγκη.

Στον δρόμο προς τη χαλάρωσή σου, πέρα από το άρτιο προσωπικό, θα σε βοηθήσουν προϊόντα, όπως το Tranquillity Oil, το αρωματικό θρεπτικό λάδι για το μπάνιο και για το σώμα που αφήνει το δέρμα υπέροχα απαλό μετά την εφαρμογή. Ή η Sun Soul Face Cream με SPF30 για αντιγηραντική προστασία και βελούδινη υφή που παράλληλα είναι και αδιάβροχη.

Jenny.Gr

Και στις δύο περιπτώσεις, θα ζήσεις το περίφημο Grounding Body & Mind, την εναρμόνιση του μυαλού και του σώματος και «μυστικό» για να φτάσεις στην απόλυτη χαλάρωση και να φύγεις αναζωογονημένη, έχοντας προσθέσει πραγματικά μοναδικά βιώματα στο καλοκαίρι σου. Γιατί η Aegeo Spas φροντίζει ώστε πάντα κάθε εμπειρία που ζεις να είναι ξεχωριστή και αξέχαστη!

Advertorial