UPDATE

«Joker: Folie à Deux»: Lady Gaga και Χοακίν Φίνιξ προκαλούν το απόλυτο χάος στο νέο τρέιλερ της ταινίας


JTeam

24 Ιουλίου 2024

«Joker: Folie à Deux»: Lady Gaga και Χοακίν Φίνιξ προκαλούν το απόλυτο χάος στο νέο τρέιλερ της ταινίας
IG @jokermovie
Το νέο τρέιλερ έχει μουσική, έχει χορό, έχει τρέλα

Μόλις τον περασμένο Απρίλιο κυκλοφόρησε το πρώτο teaser τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «Joker: Folie à Deux», με τον Χοακίν Φίνιξ και τη Lady Gaga, και ήταν απλώς τρέλα. Τώρα, η Warner Bros. Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer του σίκουελ της ταινίας Joker. Ο Χοακίν Φίνιξ επιστρέφει ως Άρθουρ Φλεκ και η Lady Gaga ετοιμάζεται να απογειώσει τη Harley Quinn.

Το νέο τρέιλερ έχει μουσική, έχει χορό, έχει τρέλα και οι δύο πρωταγωνιστές είναι πιο έτοιμοι από ποτέ να ζήσουν έναν καταδικασμένο έρωτα. Ήδη γνωρίζαμε πως το «Folie à Deux» θα είναι ουσιαστικά ένα μιούζικαλ, στο οποίο θα ακούσουμε τουλάχιστον 15 γνωστά κομμάτια. Σύμφωνα με όσα είχαμε διαβάσει πριν καιρό στο «Variety», τα περισσότερα κομμάτια στην ταινία θα είναι διασκευές προϋπαρχόντων τραγουδιών.

Στο «Joker: Τζόκερ: Folie À Deux», ο Άρθουρ Φλεκ βρίσκεται στο ίδρυμα στο Άρκαμ περιμένοντας να δικαστεί για τα εγκλήματά του ως Τζόκερ. Εκεί είναι που βρίσκει την αληθινή αγάπη και τη «μουσική που ήταν πάντα μέσα του», όπως τονίζει η Warner Bros.

Ο Μπρένταν Γκλίσον, η Κάθριν Κίνερ, ο Τζέικομπ Λόφλαντ και ο Χάρι Λότι βρίσκονται στο υποστηρικτικό καστ της ταινίας, ενώ η Ζαζί Μπιτζ επιστέφει ως Sophie. Ο Τοντ Φίλιπς αναλαμβάνει ξανά τη σκηνοθεσία του «Joker: Folie à Deux», ενώ το σενάριο υπογράφει και ο Σκοτ Σίλβερ. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Απολαμβάνεις το τρέιλερ, παρακάτω.