UPDATE

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έχασε το μετάλλιο, αλλά «κέρδισε» στον έρωτα - Η ρομαντική πρόταση γάμου στον Πύργο του Άιφελ


Άννα Καντζηλιέρη

31 Ιουλίου 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έχασε το μετάλλιο, αλλά «κέρδισε» στον έρωτα - Η ρομαντική πρόταση γάμου στον Πύργο του Άιφελ
Instagram @lauritamtnez1
Η Ισπανίδα αθλήτρια δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της στην Πόλη του Φωτός

Η Λαουρίτα Μαρτίνεζ ταξίδεψε από την Ισπανία στη Γαλλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 γεμάτη χαρά, ενθουσιασμό, άγχος και πείσμα για να κερδίσει ένα μετάλλιο. Η αθλήτρια του τζούντο έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, ωστόσο για λίγο δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, κερδίζοντας ένα μετάλλιο. Αντί αυτού, βέβαια, δέχτηκε πρόταση γάμου.

Η 25χρονη Ισπανίδα αθλήτρια ηττήθηκε στον μικρό τελικό από τη Γαλλίδα Σιρίν Μπουκλί, ωστόσο ο σύντροφός της, Χοσεάν Αράντα, προσπάθησε να της φτιάξει τη διάθεση, κάνοντάς της μια πρόταση που θα θυμάται για πάντα. Ο, επίσης, αθλητής γονάτισε μπροστά στον Πύργο του Άιφερλ και ζήτησε από τη σύντροφό του να τον παντρευτεί, με την ίδια φυσικά να δέχεται.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια ρομαντική και συγκινητική στιγμή, που η Λαουρίτα Μαρτίνεζ, δεν μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο IG. Μπορεί να μην κέρδισε μετάλλιο, όμως «κέρδισε» στον έρωτα και αυτό είναι που κάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι αξέχαστους για εκείνη.

Δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες στον λογαριασμό της, η αθλήτρια απάντησε καταφατικά στην πρόταση γάμου, σημειώνοντας: «Ναι, θέλω». Κάπως έτσι, αυτό το ταξίδι στη γαλλική πρωτεύουσα θα κλείσει με τον πιο γλυκό τρόπο για την Λαουρίτα Μαρτίνεζ, επιβεβαιώνοντας - γι’ ακόμα μια φορά - πως η ζωή είναι σαν ένα τρενάκι του λούνα παρκ. Τη μια στιγμή βρίσκεσαι χαμηλά και την αμέσως επόμενη ψηλά.

Μέσα σε λίγη ώρα, η ανάρτηση γέμισε από σχόλια και ευχές για το χαρμόσυνο γεγονός.