UPDATE

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν φέρνει νέα ταινία στο Netflix και αυτή θα είναι η υπόθεσή της


JTeam

21 Αυγούστου 2024

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν φέρνει νέα ταινία στο Netflix και αυτή θα είναι η υπόθεσή της
Getty Images / @Dimitrios Kambouris
Η ταινία θα είναι βασισμένη στο best-seller μυθιστόρημά της Μίλι Μπόμπι Μπράουν

Μάς συστήθηκε από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην επιτυχημένη σειρά «Stranger Things», αργότερα υποδύθηκε την Enola Holmes (με δύο ταινίες) και ταυτόχρονα δημιούργησε το δικό της makeup brand. Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν, αν και μόλις 20 χρονών, έχει ήδη αποδείξει από νωρίς πως χτίζει τη δική της αυτοκρατορία.

Μάς συστήθηκε ως Eleven από το Stranger Things που σημείωσε τεράστια επιτυχία στο Netflix. Κι αυτό ήταν το έναυσμα για την Μίλι Μπόμπι Μπράουν για να χτίσει τη δική της αυτοκρατορία. Δημιούργησε τη δική της εταιρεία παραγωγής, η οποία βρίσκεται πίσω από τις δύο ταινίες Enola Holmes και ταυτόχρονα απέκτησε και το δικό της makeup brand. Στα μόλις 20 έτη της, είναι ασταμάτητη.

Τώρα, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν ετοιμάζεται το επόμενο επαγγελματικό της project. H ηθοποιός θα μεταφέρει στην πλατφόρμα του Netflix το «Nineteen Things», μια ταινία βασισμένη στο μυθιστόρημα που έγραψε η ίδια και κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2023.

Όπως αναφέρει το Deadline, η υποψήφια για Emmy, Μίλι Μπόμπι Μπράουν, θα αναλάβει την παραγωγή μέσω της εταιρείας της, ενώ ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση για την ηθοποιό που θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τη διασκευή του σεναρίου θα αναλάβει ο Αντονι ΜακΚάρτεν, τέσσερις φορές υποψήφιος για Όσκαρ.

Τι θα δούμε στο «Nineteen Things» της Μίλι Μπόμπι Μπράουν

Το μυθιστόρημα της Μίλι Μπόμπι Μπράουν, που έγραψε μαζί με την Κάθλιν Μακγκούρλ, καταπιάνεται με την ιστορία της γιαγιάς της, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η 18χρονη Νέλι Μόρις ζει στη γειτονιά Bethnal Green του Ανατολικού Λονδίνου και αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ζωής εν καιρώ πολέμου, συμπεριλαμβανομένης της απειλής των βομβαρδισμών, τον αποχωρισμό των αγαπημένων της και το ξεκίνημα ενός ειδυλλίου με έναν Αμερικανό αεροπόρο.

Η ιστορία επικεντρώνεται στην τραγωδία που διαδραματίστηκε στο σταθμό του μετρό Bethnal Green, όπου 173 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους αναζητώντας καταφύγιο κατά τη διάρκεια εναέριων βομβαρδισμών.