UPDATE

Η Έμα Στόουν (μάλλον) ξύρισε το κεφάλι της για τη νέα ταινία του Λάνθιμου - Όσα ξέρουμε για το Bugonia


JTeam

8 Οκτωβρίου 2024

Η Έμα Στόουν (μάλλον) ξύρισε το κεφάλι της για τη νέα ταινία του Λάνθιμου - Όσα ξέρουμε για το Bugonia
Kinds of Kindness / Instagram
Το Bugonia θα είναι remake της κορεάτικης ταινίας «Save the Green Planet»

Το Bugonia του Γιώργου Λάνθιμου έχει ήδη κεντρίσει την προσοχή του Χόλιγουντ και των θαυμαστών του, αφού όλο και περισσότερες λεπτομέρειες δίνονται στη δημοσιότητα για την νέα ταινία, που βρίσκεται στα σκαριά. Είναι γεγονός πως ο Έλληνας σκηνοθέτης έχει καταφέρει, μετά την επιτυχία του Poor Things, να γίνεται θέμα συζήτησης κάθε φορά που ετοιμάζει κάτι νέο.

Βέβαια, η ταινία «Ιστορίες Καλοσύνης» που ήρθε αμέσως μετά από αυτήν την επιτυχία, δεν γοήτευσε τόσο το κοινό, ωστόσο ο Λάνθιμος θα επιστρέψει δυναμικά με το Bugonia. Μια ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2025. Έχουμε μέλλον, δηλαδή.

Τι ξέρουμε για το Bugonia

Ξέρουμε πως πρόκειται για remake του κορεάτικου «Save the Green Planet», στην σκηνοθεσία του οποίου ήταν ο Τζανγκ Τζουν-Χουάν, γνωστός περισσότερο για την ταινία «Παράσιτα», που σάρωσε τα Όσκαρ το 2020.

Η υπόθεση της κωμωδίας επιστημονικής φαντασίας καταπιάνεται με δύο συνωμοσιολόγους (λέγεται πως μπορεί να είναι κι ένας), που έχουν εμμονή με τις θεωρίες συνωμοσίας και πιστεύουν πως το αφεντικό τους είναι εξωγήινος. Έτσι τον απαγάγουν προκειμένου να σταματήσουν μια επικείμενη εισβολή στον πλανήτη.

Στο Bugonia θα δούμε τους Έμα Στόουν, η οποία θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και θα πάρει τη θέση του συνωμοσιολόγου, και τον Τζέσι Πλέμονς. Μαζί τους είδαμε στις Ιστορίες Καλοσύνης. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι ακόμη ηθοποιοί θα βρίσκονται στο καστ.

Αυτό επίσης που κάνει τις προσδοκίες υψηλές, είναι πως σεναριογράφος θα είναι ο Γουίλ Τρέισι του υπέροχου και επιτυχημένου Succession, ενώ παραγωγός θα είναι ο Άρι Άστερ.

Ξύρισε η Έμα Στόουν το κεφάλι για τις ανάγκες του ρόλου της στο Bugonia;

Δεν γνωρίζουμε σίγουρα. Οι φήμες ξεκίνησαν όταν φωτογραφίες της με σκουφάκι, δόθηκαν στη δημοσιότητα. Τα μαλλιά της δεν φαίνονται, γι’αυτό και πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως η Στόουν ξύρισε το κεφάλι της για τις ανάγκες του Bugonia.

Στο μεταξύ, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στις 5 Οκτωβρίου και δείχνει την Στόουν να φτιάχνει τα μαλλιά της, έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, με πολλούς χρήστες στo X να σχολιάζουν πως πρόκειται για περούκα.

Αν ισχύει, θα μάθουμε εν καιρώ γιατί ο Λάνθιμος ζήτησε από την Στόουν να ξυρίσει το κεφάλι της για το Bugonia.