UPDATE

Η Νικόλ Κίντμαν αναγκάστηκε να διακόψει τα γυρίσματα του Babygirl επειδή είχε πολλούς οργασμούς


JTeam

23 Οκτωβρίου 2024

Η Νικόλ Κίντμαν αναγκάστηκε να διακόψει τα γυρίσματα του Babygirl επειδή είχε πολλούς οργασμούς
SPLASH via Ideal Image
Η ταινία όπου πρωταγωνιστεί η Νικόλ Κίντμαν θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 25 Δεκεμβρίου

Το ερωτικό δράμα που τιτλοφορείται ως Babygirl, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογράφικες αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου (χριστουγεννιάτικα δηλαδή), με πρωταγωνιστές τους Νικόλ Κίντμαν, Χάρις Ντίκινσον και Αντόνιο Μπαντέρας. Στην Ελλάδα ίσως λίγο αργότερα. Όπως και να ‘χει, αυτό το τρίδυμο δεν το χάνουμε, πόσω μάλλον όταν η ταινία είναι παραγωγής A24.

Μιλώντας για την ταινία στη The Sun, η Νικόλ Κίντμαν με αφοπλιστική ειλικρίνεια και μπράβο της, είπε πως χρειάστηκε να διακόψει τα γυρίσματα, γιατί είχε κουραστεί από τους οργασμούς. Ποιος να της πει τι; Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Υπήρχαν σκηνές στα γυρίσματα που έλεγα ''δεν αντέχω να το κάνω άλλο αυτό, δεν θέλω να ζήσω άλλον έναν οργασμό’’».

Η Κίντμαν αποκάλυψε πως ήταν πολύ έντονο και πως το έργο την κέρδισε επειδή ήταν κάτι το διαφορετικό για εκείνη.Σχετικά με την ταινία, στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Χαλίνα Ράιν (Bodies, bodies, bodies), και η υπόθεση ακολουθεί μια ισχυρή διευθύνουσα σύμβουλο, που συνάπτει δεσμό με έναν νεαρό εργαζόμενο, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο την καριέρα, όσο και την οικογένεια της.