
Το ελληνικό πιάτο που ξεπέρασε το σουβλάκι στην έρευνα του Atlas για τα καλύτερα πιάτα του κόσμου
Στη λίστα του Atlas για τα 100 καλύτερα πιάτα του κόσμου, συμπεριλαμβάνεται ένα ιδιαίτερο, παραδοσιακό πιάτο, που στηρίζεται σε τέσσερα υλικά που αφθονούν στη χώρα μας.
Το νόστιμο και δημοφιλές πιάτο έχει τις ρίζες του στην Κρήτη και είναι μια λαχταριστή αλλά και υγιεινή επιλογή.
Δες τη συνέχεια στο reader.gr
Διαβάζονται Τώρα
- Τα ζώδια της εβδομάδας από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (28/7 - 3/8/25) - Έτοιμοι για μια εβδομάδα που υπόσχεται ξεκαθαρίσματα, επανασυνδέσεις αλλά και δύσκολες αλήθειες;
- Tea: Διέρρευσαν χιλιάδες selfies γυναικών, που μιλούν για τους άνδρες που βγαίνουν ραντεβού
- Ο επιτακτικός λόγος που δεν πρέπει τα παιδιά να έχουν κινητό πριν από τα 13