UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

H ΟΠΑΠ συνεχίζει δυναμικά με μια "Διαδρομή Προσφοράς"


30 Οκτωβρίου 2015

Και φέτος η ΟΠΑΠ για δεύτερη χρονιά συνεχίζει την πρωτοβουλία προσφοράς και αλληλεγγύης με τη "Διαδρομή Προσφοράς" να με βάζει και πάλι σε διαδικασία προπονήσεων.

Το τρέξιμο είναι πάντα μέσα στη ζωή και στην καθημερινότητά μου. Απολαμβάνω πολύ το χρόνο που ξεκλέβω καθημερινά για να τρέξω, πράγμα που με χαλαρώνει και μου δίνει την απαραίτητη ώθηση να ξεκινήσω τη μέρα μου. Σε αυτή τη φάση όμως, έχω ένα ξεχωριστό κίνητρο κι αυτό δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή μου στη φετινή "Διαδρομή Προσφοράς" στις 8 Νοεμβρίου.

Με αφετηρία την ανακαίνιση των δυο Παιδιατρικών Νοσοκομείων "Η Αγία Σοφία" και "Παν. & Αγλαΐα Κυριακού", η ΟΠΑΠ για δεύτερη συνεχή χρονιά, υλοποιεί τη δράση "Διαδρομή Προσφοράς". Η ΟΠΑΠ έχει δημιουργήσει μια εφαρμογή που τον τελευταίο καιρό είναι η αγαπημένη μου ασχολία στα διαλείμματα των γυρισμάτων. Πρόκειται για ένα App με ερωτήσεις γνώσεων κι όσες περισσότερες απαντάμε, τόσο περισσότερο μπορούμε να προσφέρουμε. Εκτός από τα quiz, η εφαρμογή μας δίνει τη δυνατότητα να τρέξουμε ενεργοποιώντας την και πάλι, βοηθώντας την ΟΠΑΠ να συγκεντρώσει κάποιο ποσό για τον ίδιο σκοπό. Πέρυσι αυτή η πρωτοβουλία της ΟΠΑΠ κατάφερε να συγκεντρώσει €250.000 τα οποία αποτέλεσαν ένα μέρος της συνολικής επένδυσης που κάνει για την ανακαίνιση των 2 παιδιατρικών Νοσοκομείων!

Η προσπάθεια συνεχίζεται και φέτος, με στόχο να ευαισθητοποιηθεί ακόμη περισσότερος κόσμος και να βοηθήσει στη μοναδική αυτή πρωτοβουλία. Η ΟΠΑΠ συνεχίζει να προσφέρει και μας βρίσκει δίπλα της και αυτή τη φορά.

Τρόποι Προσφοράς: 1. Κατέβασμα εφαρμογής 2. Facebook connect ή Εγγραφή στο Site 3. Κάλεσμα φίλου 4. Σωστές απαντήσεις στα Quiz (1 Quiz την εβδομάδα για 4 εβδομάδες) 5. Τρέξιμο απόστασης (1 απόσταση την εβδομάδα για 4 εβδομάδες) 6. Selfie 7. Status Share 8. Facebook Post