UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

Διάσημοι που έχουν παραδεχθεί πως έχουν ψωρίαση


21 Δεκεμβρίου 2016

20161114-zaf-rx3-3198.jpg

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι διάσημοι του Hollywood αποκαλύπτουν ότι έχουν ψωρίαση με σκοπό να τονίσουν ότι αυτή η ασθένεια δεν είναι επικίνδυνη για τη ζωή και φυσικά ότι δεν μεταδίδεται. Μπορεί να υπάρχουν ακόμα πάσχοντες που ζουν στην απομόνωση και στον κοινωνικό αποκλεισμό λόγω της ελλιπούς ενημέρωσης, παρόλα αυτά γνωστές προσωπικότητες θέλουν να αποστιγαμτοποιήσουν τη ψωρίαση, δείχνοντας στο φακό τα σημάδια της ασθένειας.

Kim Kardashian

Kim Kardashian: Η τηλεοπτική σταρ ανακάλυψε ότι είχε ψωρίαση το 2011 σε ένα επεισόδιο των Kardashians. Η Kim διαγνώστηκε ότι έχει τη νόσο την ίδια ηλικία που είχε διαγνωστεί και η μητέρα της Kris Jenner. ανασφάλειες για το σώμα της και σε μια προσπάθεια ν

Η τηλεοπτική σταρ αποκάλυψε ότι είχε ψωρίαση το 2011 σε ένα επεισόδιο των Kardashians. Η Kim διαγνώστηκε ότι πάσχει από αυτή τη νόσο την ίδια ηλικία που είχε διαγνωστεί και η μητέρα της Kris Jenner. Η σέξι ριάλιτι σταρ έχει δηλώσει ότι για να καταπολεμήσει τις ανασφάλειες που νιώθει για το δέρμα της, κάνει γυμνές φωτογραφίσεις. 

Cara Delevingne

Cara Delevingne: Το πανέμορφο μοντέλο έχει παραδεχτεί ανοικτά ότι αντιμετωπίζει το πρόβλημα της ψωρίασης και δεν διστάζει να δείχνει τα σημάδια στο δέρμα της. Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, αποδίδει τη ψωρίαση στην αδυναμία της να πει όχι.

Το πανέμορφο μοντέλο έχει παραδεχτεί ανοικτά ότι αντιμετωπίζει το πρόβλημα της ψωρίασης και δεν διστάζει να δείχνει τα σημάδια στο δέρμα της. Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, αποδίδει τη ψωρίαση στην αδυναμία της να πει όχι. 

Dara Torres

Dara Torres: Η κολυμβήτρια  Dara Torres έχει κερδίσει 12 μετάλλια σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Torres έχει ψωρίαση και διαπίστωσε ότι το χλώριο της πισίνας βοηθούσε την κατάσταση της, αν και στους περισσότερους πάσχοντες τα χημικά της πισίνας επιδεινώνο

Η κολυμβήτρια  Dara Torres έχει κερδίσει 12 μετάλλια και έχει γίνει πέντε φορές Ολυμπιονίκης. Η Torres έχει ψωρίαση και διαπίστωσε ότι το χλώριο της πισίνας βοηθάει στη μείωση των συμπτωμάτων, κάτι που δεν ισχύει με τους περισσότερους πάσχοντες, αφού τα χημικά της πισίνας συνήθως επειδεινώνουν την κατάσταση. Η Ολυμπιονίκης έχει δηλώσει πολλές φορές ότι η ψωρίαση δεν είναι μεταδοτική και ενθαρρύνει τους πάσχοντες να μην αφήνουν τη νόσο να σκέκεται εμπόδιο στη ζωή τους. 

Jon Lovitz

 Jon Lovitz: Ο κωμικός Jon Lovitz έχει ψωρίαση και είχε φτάσει σε σημείο να προσπαθεί να καλύπτει τα σημάδια του με μακιγιάζ. Τώρα πλέον έχει την κατάσταση υπό έλεγχο και το δέρμα  του είναι σε πολύ καλή κατάσταση χάρη στη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί

Ο κωμικός Jon Lovitz έχει ψωρίαση και είχε φτάσει σε σημείο να προσπαθεί να καλύπτει τα σημάδια του με μακιγιάζ. Όπως πολλοί άνθρωποι με ψωρίαση, ο Lovitz ένιωσε τη σωματική και συναισθηματική επιβάρυνση της ασθένειάς του. Τώρα πλέον το δέρμα του είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έτσι θέλει να βοηθήσει άτομα με ψωρίαση, αφού εκείνος νιώθει πολύ τυχερός που κατάφερε να την έχει υπό έλεγχο.  

LeAnn Rimes

LeAnn Rimes: Η δύο φορές νικήτρια Grammy είχε διαγνωστεί με ψωρίαση όταν ήταν μόλις δύο ετών. Μέχρι τα έξι της χρόνια τα σημάδια της ψωρίασης κάλυπταν το 80% του σώματος του. Σαν παιδί είχε δεχτεί κοροϊδεύτηκα σχόλια από τους συμμαθητές του και της είχαν

Η δύο φορές νικήτρια Grammy είχε διαγνωστεί με ψωρίαση όταν ήταν μόλις δύο ετών. Μέχρι τα έξι της χρόνια τα σημάδια της ψωρίασης κάλυπταν το 80% του σώματος του. Σαν παιδί είχε δεχτεί κοροϊδεύτηκα σχόλια από τους συμμαθητές του και της είχαν βγάλει το ψευδώνυμο «scaly girl». Ακόμα και όταν μεγάλωσε ένιωθε ντροπή και προσπαθούσε να κρύψει τα σημάδια με κάθε δυνατό τρόπο. Πλέον μπορεί και διαχειρίζεται τα συμπτώματά και έχει μάθει να αγαπάει το σώμα της.  

Phil Michelson

Phil Michelson : Περίπου το 30% των ανθρώπων που έχουν ψωρίαση έχουν αναπτύξει και ψωριασική αρθρίτιδα και ο παίχτης του γκολφ Phil Michelson είναι ένα από αυτούς. Ανέπτυξε την επώδυνη φλεγμονή των αρθρώσεων όταν ήταν μόλις οχτώ ετών. Ο Michelson ελέγχει

Περίπου το 30% των ανθρώπων που έχουν ψωρίαση έχουν αναπτύξει και ψωριασική αρθρίτιδα και ο παίχτης του γκολφ Phil Michelson είναι ένα από αυτούς. Ανέπτυξε την επώδυνη φλεγμονή των αρθρώσεων όταν ήταν μόλις οχτώ ετών. Ο Michelson ελέγχει πλέον τη νόσο και νιώθει άλλος άνθρωπος.

CariDee English

CariDee English: Πριν γίνει America’s Next Top Model αποκάλυψε ότι έχει ψωρίαση από την ηλικία των πέντε ετών. Όπως δήλωσε η ίδια είχε φτάσει κάποια στιγμή στη ζωή της που τα σημάδια κάλυπταν το 70% του σώματος της. Τα καλοκαίρια αναγκαζόταν να φοράει μπλ

Πριν γίνει America's Next Top Model, αποκάλυψε ότι έχει ψωρίαση από την ηλικία των πέντε ετών. Όπως δήλωσε η ίδια είχε φτάσει κάποια στιγμή στη ζωή της που τα σημάδια κάλυπταν το 70% του σώματος της. Τα καλοκαίρια αναγκαζόταν να φοράει μπλούζες με μακριά μανίκια και να βάζει πολύ μακιγιάζ για να καλύψει τα σημάδια. Όλα αυτά μέχρι που αποκάλυψε σε όλους ότι πάσχει από ψωρίαση και ξεπέρασε το φόβο ότι διαφέρει από τους υπόλοιπους. Εξάλλου ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός.