UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

Η Αιδηψός φιλοξενεί το πιο premium αθλητικό event του φθινοπώρου


19 Σεπτεμβρίου 2017

pexels-photo-42400.jpeg

Οι εγγραφές άνοιξαν στο επίσημο website της διοργάνωσης : www.edipsosmwf.gr και οι πρώτοι 150 που θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέχρι τις 7/9 σε ένα τουλάχιστον αγώνα τρεξίματος ή κολύμβησης θα πάρουν δώρο ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ή ένα buff και θα μπουν σε κλήρωση για ένα 4ημερο ταξίδι με διαμονή και πλήρη διατροφή σε μεγάλο resort της Κέρκυρας.

Οι παροχές του αγώνα περιλαμβάνουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση με chip, σκουφάκι κολύμβησης, τεχνικό μπλουζάκι, πλούσια τσάντα αθλητή με τοπικά προϊόντα, δώρα από τους χορηγούς της εκδήλωσης, εκπτώσεις σε καλλυντικά και σε θεραπείες wellness, pasta party από το κορυφαίο ζαχαροπλαστείο Δημητρίου στην Αιδηψό και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Το τριήμερο φεστιβάλ φιλοδοξεί να γίνει από τα μεγαλύτερα events αθλητισμού και ιαματικού τουρισμού στην Ελλάδα, με αγώνες και εκδηλώσεις για όλα τα γούστα και όλη την οικογένεια. Πρεσβευτής του αγώνα στα αθλητικά θα είναι ο Χρήστος Γαρέφης, παγκόσμιος πρωταθλητής τριάθλου και στο Wellness η Βίκυ Χατζηβασιλείου γνωστή αθλήτρια του beach volley και τηλεπαρουσιάστρια.

Την ασφάλεια των συμμετεχόντων θα εγγυηθεί η κορυφαία ομάδα ναυαγοσωστικής Lifeguard Hellas και η έμπειρη ομάδα ARGOS Security.

O φιλανθρωπικός σκοπός της εκδήλωσης είναι η στήριξη του ειδικού σχολείου Καμαρίων ΑμΕΑ πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.