UPDATE CITY BLOGGING

5 φούρνοι στην Αθήνα που σε περιμένουν με την καλύτερη λαγάνα


JTeam

5 Μαρτίου 2022

5 φούρνοι στην Αθήνα που σε περιμένουν με την καλύτερη λαγάνα
Instagram/Kora Bakery
Οι 5 φούρνοι στην Αθήνα που υπόσχονται εξαιρετική λαγάνα.

Η Καθαρά Δευτέρα γίνεται ιδανική ευκαιρία για μία βόλτα στη θάλασσα, παρέα με φίλους, ουζάκι, θαλασσινά. Ή μπορείς απλά να μείνεις στο σπίτι και να τιμήσεις την αρχή της Σαρακοστής με καλή παρέα, σπιτικό φαγητό και τον πρωταγωνιστή της ημέρας. Τη λαγάνα.

Αυτό το ψωμί που δυστυχώς βρίσκουμε μία φορά τον χρόνο στους φούρνους (σαν τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες), σε απλή εκδοχή ή με διάφορες γεύσεις. Αν δεν είσαι σε φάση να φτιάξεις σπιτική λαγάνα, εμείς είμαστε εδώ για να σου λύσουμε τα χέρια και να σου προτείνουμε 5 φούρνους που φτιάχνουν εξαιρετική λαγάνα φέτος. Τρέχα να προλάβεις!

Kora Bakery

Ο φούρνος που άνοιξε κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τα προϊόντα του είναι sold out από νωρίς. Ψωμί που διατηρείται φρέσκο για μέρες (επιβεβαιώνω) αλλά και λαγάνα με προζύμι, ταχίνι και σουσάμι.

Παναγ. Αναγνωστοπούλου 44, Κολωνάκι

Τρομερό Παιδί

Ο new age φούρνος, το ψωμί του οποίου θα έχεις ήδη γευτεί σε γνωστά μαγαζιά, όπως ο Dopios, σε περιμένει και την Καθαρά Δευτέρα για λαγάνα σε διάφορες γεύσεις αλλά, πάνω από όλα, εξαιρετική ποιότητα.

Παπαδιαμαντοπούλου 30, Αθήνα

Ο Τάκης

Η σταθερή διαχρονική αξία που βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη και θα μοσχομυρίσει λαγάνες που ξεκινούν από νωρίς.

Μισαραλιώτου 14, Αθήνα

Betty's Bakery

Το φανταστικό ψωμί του Betty's Bakery διατίθεται σε διάφορα καταστήματα, τα οποία θα βρεις εδώ

Κασσάνδρας 10, Αθήνα

Φούρνος Λυκαβηττός

Όχι μόνο την Καθαρά Δευτέρα. Μπορείς να βρεις λαγάνες από την Παρασκευή και να δοκιμάσεις ψωμί στην πιο νόστιμη και παραδοσιακή εκδοχή του.

Δεινοκράτους 59, Αθήνα