UPDATE CITY BLOGGING

Μπαίνουμε στο πνεύμα του Halloween με τα πιο… spooky πάρτι της Αθήνας


JTeam

28 Οκτωβρίου 2022

Μπαίνουμε στο πνεύμα του Halloween με τα πιο… spooky πάρτι της Αθήνας
Ξεσκονίζουμε τις στολές μας, προβάρουμε τα…τρομακτικά μας μακιγιάζ και ετοιμαζόμαστε για ένα τετραήμερο γεμάτο Halloween party, με έντονη και spooky διάθεση!

Είναι πλέον γεγονός, πως τα τελευταία χρόνια η Αθήνα γεμίζει πτώματα, κλόουν, φαντάσματα και κάθε λογής τρομακτικά πλάσματα από τις 28 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει τυχαία, αλλά γίνεται πάντα στα πλαίσια αυτής της… ξενόφερτης μα κυρίως διασκεδαστικής και spooky γιορτής, που ακούει στο όνομα Halloween.

Για διασκέδαση μέχρι… θανάτου λοιπόν μάς προσκαλούν και φέτος τα βραδινά μαγαζιά της Αθήνας, τα οποία έχουν ετοιμάσει μοναδικά στοιχειωμένα πάρτι, για αυτούς που θα βάλουν τις spooky φορεσιές τους και θα ξεχυθούν στους δρόμους, ψάχνοντας το ιδανικό μέρος να περάσουν την ξεχωριστή αυτή γιορτή.

Εμείς πάντως έχουμε ήδη βρει τί θα ντυθούμε και συγκεντρώσαμε οκτώ πάρτι που ξεχωρίζουν και μας υπόσχονται πως θα γιορτάσουμε το τρομακτικό αυτό έθιμο με μπόλικο χορό και ακόμα περισσότερη μουσική. Από το Περιστέρι έως το Μοναστηράκι, αυτά είναι τα καλύτερα πάρτι για μία μοναδική εμπειρία Halloween.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr