UPDATE #NOW

Halloween Ends: Η Jamie Lee Curtis αντιμετωπίζει για τελευταία φορά τον Michael Myers


Κλέλια Φατούρου

20 Ιουλίου 2022

Halloween Ends: Η Jamie Lee Curtis αντιμετωπίζει για τελευταία φορά τον Michael Myers
Το Halloween φτάνει στο τέλος του και η Jamie Lee Curtis δυσκολεύεται να πει αντίο

Οι ταινίες Halloween αποτελούν ορόσημο στην κατηγορία horror και αυτό το οφείλουμε σίγουρα στον μετρ του είδους, John Carpenter. Η Jamie Lee Curtis ήταν όμως το πρόσωπο με το οποίο ταυτίσαμε τις ταινίες, οι οποίες ξεκίνησαν το 1978 και ολοκληρώνονται φέτος.

Η πρόσφατη τριλογία, που ξεκίνησε το 2018, φτάνει στο τέλος της τον Οκτώβριο του 2022 και έχουμε το πρώτο trailer, στο οποίο πρωταγωνιστεί μία επική μάχη μεταξύ της Laurie Strode και του Myers (που είναι ο αδερφός της).

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο John Carpenter, που πλέον είναι ο παραγωγός και έχει παραδώσει τη σκυτάλη στον David Gordon Green, δήλωσε ότι το Halloween Ends είναι μία αποχώρηση από τα προηγούμενα μέρη. «Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον. Θα διαπιστώσετε ότι είναι κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα. Ο Dave είναι ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης και λατρεύω τη συνεργασία μαζί του», ανέφερε ο 74χρονος Carpenter.

Και ενώ φημολογείται ότι αυτή θα είναι η τελευταία Halloween ταινία, ο παραγωγός Jason Blum βάζει τα πράγματα στη θέση τους. «Θα είναι η δική μας τελευταία ταινία Halloween. Δεν έχουμε πλέον άλλα δικαιώματα και απλά ελπίζουμε ότι το κοινό θα αγαπήσει το φινάλε μας».

Η μοναδική Jamie Lee Curtis είχε ανεβάσει μία φωτογραφία πριν λίγους μήνες, από την τελευταία μέρα των γυρισμάτων, αποκαλώντας τη γλυκόπικρη ενώ έχει δηλώσει ότι δεν φανταζόταν πως θα επέστρεφε για μία Halloween τριλογία. Μας ενημέρωσε επίσης ότι το φινάλε θα είναι βαθιά συναισθηματικό. «Κλαίω πολύ εύκολα. Αποχαιρέτησα μία ομάδα ανθρώπων που ήταν πολύ γενναιόδωροι, ζεστοί και τρυφεροί μαζί μου. Μου ήταν πολύ δύσκολο να πω αντίο». Θα είναι δύσκολο και για εμάς να δούμε την επόμενη ταινία χωρίς το εμβληματικό πρόσωπο της Jamie Lee Curtis.

TAGS