UPDATE #NOW

Men: Το trailer της ταινίας για άντρες δολοφόνους είναι καθηλωτικό (και επίκαιρο)


Κλέλια Φατούρου

23 Μαρτίου 2022

Men: Το trailer της ταινίας για άντρες δολοφόνους είναι καθηλωτικό (και επίκαιρο)
Το θρίλερ έρχεται πολύ σύντομα στην μεγάλη οθόνη από την πάντα αξιόπιστη A24.

Στις 20 Μαίου, καταφτάνει μία ταινία τρόμου που περιμέναμε καιρό και έχει πρωταγωνίστρια την Jessie Buckley, υποψήφια για Όσκαρ για το "The Lost Daughter".

Η Harper, που μετακομίζει μόνη της στην πανέμορφη αγγλική εξοχή, προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της μετά από μία προσωπική τραγωδία, ελπίζοντας ότι έχει βρει το ιδανικό μέρος για αυτό. Όμως κάποιος ή κάτι από το δάσος γύρω της την παρακολουθεί. Αυτό που ξεκινά σαν απροσδιόριστη ενόχληση, καταλήγει στον απόλυτο εφιάλτη, ξυπνώντας τους πιο σκοτεινούς φόβους και αναμνήσεις της.

Το trailer πάντως είναι καθηλωτικό και σίγουρα επίκαιρο, σε σχέση με όλα αυτά που βιώνουν οι γυναίκες, σε όλο τον κόσμο. Την Buckley πλαισιώνουν οι Rory Kinnear (ο οποίος μάλιστα υποδύεται σχεδόν όλους τους αντρικούς ρόλους στην ταινία) και Paapa Essiedu.

Ο σκηνοθέτης Alex Garland έλαβε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ το 2016, για την ταινία Ex Machina (πάλι για την εταιρία παραγωγής Α24), ενώ έχει κάνει και το Annihilation, το 2018, με την Natalie Portman. Ο σκηνοθέτης επέστρεψε στην Α24 για το "Men" και για μία ταινία δράσης που έχει για cast τους: Kirsten Dunst, Wagner Moura, Stephen McKinley Henderson και Cailee Spaeny.

TAGS