UPDATE CITY BLOGGING

Empowering Women by JennyGr: Ο Αντώνης Φραγκάκης έρχεται για ένα ξεχωριστό μάθημα yoga


JTeam

2 Μαΐου 2023

Empowering Women by JennyGr: Ο Αντώνης Φραγκάκης έρχεται για ένα ξεχωριστό μάθημα yoga
Η μέρα θα ξεκινήσει με ένα χαλαρωτικό μάθημα yoga. Μην το χάσεις!

Τέσσερα χρόνια μετά το πρώτο επιτυχημένο Empowering Women, ένα all day workshop αφιερωμένο στις γυναίκες, επιστρέφει στις 7 Μαΐου, ανανεωμένο, στην πιο green εκδοχή του.

Από τις 10:00 ως τις 17:00, διακεκριμένοι ομιλητές θα δώσουν στον εαυτό σου τη φροντίδα που του αξίζει. Ανάμεσά τους, ο Αντώνης Φραγκάκης, με τον οποίο θα απολαύσεις... Yoga Time από τις 10:00 –11:30.

Η μέρα θα ξεκινήσει με ένα ξεχωριστό μάθημα yoga, ειδικά διαμορφωμένο αποκλειστικά για εμάς, από τον yoga expert που ξεκίνησε τη yoga το 1999 όταν ευρισκόμενος στη Νέα Υόρκη ως ηθοποιός, συνάντησε τη Cyndi Lee, ιδρύτρια του διάσημου ΟΜ YOGA και η οποία τον μύησε στην ashtanga vinyasa.

Συνέχισε την πρακτική του με διαφορετικούς δασκάλους μέχρι τη γνωριμία του με την Iyengar Yoga. Γοητεύτηκε από την ακρίβεια, την δυναμική και την εσωτερικότητα της, πέρασε πολλούς μήνες στην Ινδία δίπλα στους Prashant Iyengar, Chanchani και την Usha Devi.

Παρακολούθησε σεμινάρια με τους Marla Apt, Bobby Clenel, Olga Zvontsova, Marios Argyros, Eyal Shifroni. Είναι πιστοποιημένος δάσκαλος Iyengar Υoga. Εκπαιδεύτρια του είναι μία από τις κορυφαίες δασκάλες στον κόσμο, η Penny Chaplin. Οργανώνει και διδάσκει σεμινάρια yoga στην Ελλάδα.

Μπορείς και εσύ να παρακολουθήσεις το workshop.

Κλείσε το εισιτήριό σου εδώ