UPDATE #NOW

Βιβλία για νέους γονείς


25 Ιουλίου 2014

Aπό το online Βιβλιοπωλείο Cosmotebooks.gr.

Ο ερχομός ενός παιδιού είναι το πιο ευτυχές γεγονός σε μία οικογένεια. Αλλάζει όλη η ζωή του ζευγαριού και προσαρμόζεται πλέον στις ανάγκες του νέου μέλους. Εκτός όμως απ΄την χαρά και τον ενθουσιασμό, η ανησυχία και το άγχος των γονιών είναι μεγάλο. Ερωτήσεις γύρω απ΄την ανάπτυξη και την ανατροφή του πολλές. Το Cosmotebooks.gr όμως προσφέρει στους νέους γονείς τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα απ΄μία μεγάλη ποικιλία τα βιβλία εκείνα που θα τους βοηθήσουν. Βιβλία για μαμάδες αλλά και νέους μπαμπάδες. Εμείς ψάξαμε για σας στο μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο και σας προτείνουμε τα εξής:

b121640

"Ο πλήρης οδηγός για την ανατροφή και την ευτυχία των παιδιών σας", των Parker και Stimpson Jan από τις εκδόσεις Πατάκη. Μάθετε περισσότερα για την υπόθεση του βιβλίου εδώ.

b190241

"Ψυχαγωγώντας και εκπαιδεύοντας το μωρό σας", της CarolineYoung από τις εκδόσεις Πατάκη. Μάθετε περισσότερα για την υπόθεση του βιβλίου εδώ.

b191806

"Παθήματα γονέων", των Γιώργος Κίσσας και Χριστίνα Μιχαλοπούλου, απ΄τις εκδόσεις Αρμός. Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση του βιβλίου εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.