UPDATE #NOW

Οίκος νυφικών διακοσμεί την βιτρίνα με αναπηρικό αμαξίδιο και ενθουσιάζει με την ιδέα του


The Jennettes

12 Ιανουαρίου 2019

gades-photography-711066-unsplash-2.jpg

Ο οίκος «The White Collection» που βρίσκεται στην Αγγλία μας ενθουσίασε με την ιδέα του να βάλει μια κούκλα με νυφικό να κάθεται σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο στη βιτρίνα του καταστήματος.

Η Beth Wilson που κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο έκανε την εν λόγω κίνηση του οίκου με μία φωτογραφία που ανέβασε στα social media της, λέγοντας ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπει κάτι τέτοιο να συμβαίνει. Η φωτογραφία φυσικά έγινε αμέσως viral καθώς ταυτίστηκαν πολλές γυναίκες - τα σχόλια της εκατοντάδες και η Wilson χάρηκε που η συγκεκριμένη κίνηση ευαισθητοποίησε ακόμη περισσότερο τους συνανθρώπους της.

Μάλιστα δήλωσε ότι: «Χρησιμοποιώ αναπηρικό αμαξίδιο εδώ και πέντε χρόνια περίπου. Νομίζω ότι τα περισσότερα άτομα με αναπηρία αντιμετωπίζουν δυσκολία όταν βγαίνουν από το σπίτι, το γνωρίζω γιατί το βιώνω σχεδόν κάθε φορά που χρειάζεται να πάω κάπου. Ο κόσμος δεν έχει «σχεδιαστεί» για εμάς. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπω αναπηρικό αμαξίδιο σε ένα τέτοιο κατάστημα και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενη που κάποιος μας υπολογίζει. Η απήχηση που είχε στο Twitter η φωτογραφία, δείχνει ότι αυτό σημαίνει πολλά και για άλλους ανθρώπους».

 

Εμείς ευχόμαστε αυτό να εμπνεύσει και άλλους οίκους μόδας! 

 

Δείτε ακόμη:

Οι πόρτες του Λονδίνου που μοιάζουν να έχουν βγει από ταινία