UPDATE #NOW

10 από τα πιο όμορφα νησιά στον κόσμο


The Jennettes

28 Σεπτεμβρίου 2019

10 από τα πιο όμορφα νησιά στον κόσμο

Οι περισσότερες αγάπαμε υπερβολικά νησιά της χώρας μας. Δεν μπορούμε ωστόσο να παραβλέψουμε το γεγονός ότι ονειρεμένα νησιά μας περιμένουν να τα επισκεφτούμε σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ας δούμε μερικά από αυτά:

Μοοrea, Γαλλική Πολυνησία

Ο ορισμός του συνδυασμού άσπρη άμμος και καταγάλανα νερά που σε κάνει να βρίσκεις πραγματική γαλήνη και ηρεμία ανάμεσα σε λευκά εκκλησάκια, μικρά ψαροχώρια ,τροπικά φρούτα και παγωμένες καρύδες.

Jamaica

Απίθανες παραλίες, ηλιοβασιλέματα και καταρράκτες. Θα τα βρεις όλα εδώ μαζί με reggae συναυλίες και ένα υπέροχο bar στη μέση της θάλασσας.

Sri Lanka

Βουνά για αναρρίχηση, δάση και ναυάγια. H Sri Lanka έχει μια περιπετειώδη πλευρά αλλά και όμορφες παραλίες για απόλυτη χαλάρωση. Η επιλογή είναι δική σου.

Fiji

Tα νησιά Fiji είναι στην ουσία ένα σύμπλεγμα νησιών που μπορείς να επισκεφτείς αλλά και να κολυμπήσεις και να κάνεις κατάδυση καθ’όλη την διάρκεια του έτους αφού η θερμοκρασία συνήθως κυμαίνεται εκεί στους 27 βαθμούς Κελσίου!

Capri, Ιταλία

Ένα κοσμοπολίτικο νησί με χρώμα στα νερά του που θα ζήλευε και ο πιο δεξιοτέχνης ζωγράφος. Ένα ειδυλλιακό νησί που δίνει σάρκα και οστά σε ό,τι θα ονομάζαμε «κρυστάλλινα νερά» .

Saint Lucia

Μπορεί κανείς να προσεγγίσει αυτό το νησί ύστερα από μια οχτάωρη πτήση από την Αγγλία και είναι το ιδανικό νησί για δραστηριότητες όπως η πεζοπορία.

Kuaui

To Kuaui στην Χαβάη ονομάζεται και «πράσινο νησί» κάτι που δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού απαρτίζεται από βουνά με πράσινες κοιλάδες.

Εκτός από το γεωλογικό ενδιαφέρον που έχει, τους καταρράκτες και τις υπέροχες παραλίες, έχει και πολιτιστικό αλλά και ιστορικό ενδιαφέρον.

Φυσικά θα πρέπει να αναφέρουμε επίσης ότι πολλές φορές έχει επιλεγεί ως σκηνικό για διάφορες ταινίες του Hollywood.


Bali, Ινδονησία

Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μας το Bali που αγαπούν ιδιαίτερα οι surfers και όσοι κάνουν καταδύσεις.

Εξωτικοί ναοί και παλάτια μπροστά σε ένα καταπληκτικό τοπίο θα κάνουν αναμφίβολα την εμπειρία σας αξέχαστη.


Cook Ιslands

Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα δεκαπέντε νησιών στην καρδιά του Ειρηνικού.

Πέρα από την ομορφιά του τοπίου θα γευθείτε γευστικούς καφέδες και νόστιμο φαγητό ενώ δεν θα σας λείψουν οι δραστηριότητες όπως οι μικρές κρουαζιέρες, η πεζοπορία ακόμη και το ψάρεμα.

Palawan, Φιλιππίνες

Πρώτη συμβουλή: γευθείτε το τοπικό φαγητό αλλά και τις μπύρες. Ενώ θα πρέπει οπωσδήποτε να ατενίσετε το τοπίο στον παράκτιο ποταμό Puerto Princesa που προστατεύεται από την Unesco.

Δείτε ακόμη: Μέρη στον κόσμο που αξίζει να επισκεφθούμε έστω για μία φορά στη ζωή μας