UPDATE #NOW

"Οι Εγκλωβισμένες": Το πρώτο, ελληνικό, online σίριαλ για την καραντίνα


The Jennettes

5 Απριλίου 2020

"Οι Εγκλωβισμένες": Το πρώτο, ελληνικό, online σίριαλ για την καραντίνα

«Οι Εγκλωβισμένες» είναι το πρώτο online σίριαλ που το Σάββατο 4 Απριλίου έκανε πρεμιέρα στο You Tube.Τα γυρίσματα φυσικά έχουν κι αυτά προσαρμοστεί σε συνθήκες καραντίνας.

Πρωταγωνίστριες αυτού; Η Μαρία Κωνσταντάκη, η Μαρία Σολωμού, η Σύλβια Δεληκούρα και η Κατερίνα Θεοχάρη, οι οποίες περιγράφουν με  χιούμορ την κατάσταση που βιώνουν, φυσικά μέσα από τα σπίτια τους. Ιθύνων νους είναι ο Γιώργος Φειδάς, ο οποίος είναι και ο εμπνευστής της ιδέας και αυτός που φιλοξενεί το σίριαλ στο κανάλι του στο You Tube.

Πρόκειται για ένα σίριαλ που σκοπό έχει αρχικά να ψυχαγωγήσει. Τέσσερις διαφορετικές γυναίκες μένουν κλεισμένες στο σπίτι τους, νιώθουν (;) εγκλωβισμένες και η κάθε μία προσπαθεί να περάσει τα δικά της συναισθήματα. Όλες τους βιώνουν με διαφορετικό τρόπο την πραγματικότητα και μάλλον οι αντιφάσεις τους και οι αντιδράσεις τους είναι αυτές που θα μας κρατήσουν ευχάριστη συντροφιά και στη δική μας καραντίνα. 

Φυσικά, οι δυσκολίες των γυρισμάτων είναι αρκετές και πρωτόγνωρες για όλους τους συντελεστές. Ωστόσο, χρόνος υπάρχει κι απ' ότι φαίνεται και όρεξη και δημιουργικότητα.

Αυτό είναι το πρώτο επεισόδιο. Stay tuned για τα επόμενα!