UPDATE #NOW

Πώς θέλουν οι γυναίκες να τις προσεγγίσει ένας άνδρας - 5 χρήσιμες συμβουλές


The Jennettes

29 Αυγούστου 2020

Πώς θέλουν οι γυναίκες να τις προσεγγίσει ένας άνδρας - 5 χρήσιμες συμβουλές

Το να φλερτάρεις σωστά μια γυναίκα δεν είναι τόσο απλή υπόθεση.

Η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική και για τα δύο φύλα, ωστόσο οι γυναίκες είναι λίγο πιο σύνθετες. Η καλή επικοινωνία είναι απαραίτητη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, ενώ το φλερτ θέλειτην τέχνη του για να το απολαύσουν και οι δύο.

Ακολουθούν μερικά tips να προσεγγίσεις σωστά μια γυναίκα που σου αρέσει!

Προσέγγισε την φιλικά
Πριν γνωρίσεις μια γυναίκα δεν μπορείς να ξέρεις εάν θα έχετε ερωτική χημεία και έλξη. Μια ασφαλής τακτική είναι να την προσεγγίσεις φιλικά στην αρχή. Να είσαι ευγενικός και να την κάνεις να αισθάνεται άνετα και σίγουρα θα εκτιμήσει το γεγονός ότι θες να την γνωρίσεις πρώτα.

Μην παραβιάζεις στον προσωπικό της χώρο
Μην πλησιάζεις υπερβολικά ή μη την αγγίζεις συνέχεια αν δεν σου έχει δώσει το πράσινο φως. Ειδικά όταν δε γνωρίζεστε αυτό είναι περίεργο, άβολο και θα κάνει την γυναίκα να νιώσει ανασφάλεια. Σίγουρα μπορείτε να έχετε μια επαφή μέσω της αφής, φρόντισε όμως να μη το παρακάνεις καθώς έτσι θα δώσεις λάθος μηνύματα!

Εστίασε τη προσοχή σου σε εκείνη και όχι σε εσένα

Προτίμησε να μιλήσετε περισσότερο για εκείνη παρά για εσένα ώστε να νιώσει άνετα. Έτσι θα δείξεις ότι σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για εκείνη!

Ρώτα την γενικά πράγματα

Για να έχει ροή η συζήτηση και να μάθεις περισσότερα κάνε της ερωτήσεις στις οποίες να μπορεί να απαντήσεις ελεύθερα και όχι απλά ένα ναι ή ένα όχι π.χ. ‘Μίλησε μου για τη δουλειά σου..’.

Ξέχνα τις τυποποιημένες φράσεις

Μια γυναίκα δε θέλει να ακούει τα ίδια και τα ίδια από τους άντρες. Συζήτησε με ευγένεια και καλή διάθεση. Εάν θες να της κάνεις κάποιο κομπλιμέντο, προσπάθησε να είσαι δημιουργικός ή απλά να πεις αυτό που πραγματικά σκέφτεσαι για εκείνη όπως "έχεις αλήθεια ένα υπέροχο χαμόγελο" ή "περνάω όμορφα μαζί σου".