UPDATE #NOW

«Έφυγε» από τη ζωή η Margaret Nolan, το χρυσό κορίτσι του James Bond


The Jennettes

13 Οκτωβρίου 2020

«Έφυγε» από τη ζωή η Margaret Nolan, το χρυσό κορίτσι του James Bond

Οι fans του James Bond τη θυμούνται ως το «χρυσό» κορίτσι του διάσημου πράκτορα, στην ταινία «Goldfinger». Ο λόγος για την Margaret Nolan, η οποία δεν είναι πια στη ζωή.

Η ηθοποιός και μοντέλο πέθανε πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 5 Οκτωβρίου, σε ηλικία 76 ετών. Ο σκηνοθέτης Edgar Wright, στην ταινία του οποίου θα συμμετείχε η ηθοποιός και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021, έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Είναι θλιβερό καθήκον μου να αναφέρω ότι η ηθοποιός και καλλιτέχνης, η υπέροχη Margaret Nolan έχει πεθάνει. Έχοντας εμφανιστεί με τους Beatles, πέρα από το εικονικό κορίτσι του Bond, συμμετείχε και στο καστ του Carry On» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Nolan γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου του 1943 στην Αγγλία και μεγάλωσε στο Λονδίνο. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, χρησιμοποιώντας αρχικά το καλλιτεχνικό όνομα Vicky Kennedy, ενώ επέστρεψε στο πατρικό της όταν ξεκίνησε την ενασχόλησή της με την υποκριτική.

Στην ταινία «Χρυσοδάκτυλος» με τον Sean Connery, ο ρόλος της ως Dink ήταν μικρός, όμως, έγραψε τη δική της ιστορία μιας και κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει το κορμί της βαμμένο χρυσό.