UPDATE #NOW

TikTok: 11χρονη με σύνδρομο Down επιμελείται το εντυπωσιακό hairstyling της αδερφής της και κατακτά τη δημοφιλή εφαρμογή


The Jennettes

13 Ιανουαρίου 2021

TikTok: 11χρονη με σύνδρομο Down επιμελείται το εντυπωσιακό hairstyling της αδερφής της και κατακτά τη δημοφιλή εφαρμογή

Η Kalista Hesch και η 11χρονη αδερφή της με σύνδρομο Down, Worthy Rigelsky έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια views και likes στο δημοφιλές TikTok καθώς η μικρή Worthy ξεδιπλώνει μέσα από μερικά αξιολάτρευτα video ένα από τα βασικά της ταλέντα που σχετίζεται με το hairstyling της αδερφής της!

Το TikTok από τότε που άρχισε να κατακτά το ίντερνετ, έχει αναδείξει πολλά ονόματα, τα οποία ξεδιπλώνουν ικανότητες και ταλέντα, και αποθεώνονται από το κοινό. Ένα από αυτά, είναι και αυτό της 11χρονης Worthy, η οποία πάσχει από σύνδρομο Down και ο ισχυρός δεσμός με την αδερφή της, Kalista, την έχει βοηθήσει να αναδείξει το μεγάλος πάθος της για την κομμωτική. 

Οι δύο αγαπημένες αδερφές έχουν κατακλύσει τα social media με μερικά αξιολάτρευτα video από ευχάριστες στιγμές που περνούν μαζί, χορεύοντας και διασκεδάζοντας στο σπίτι τους στο Wisconsin. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η Kalista στο περιοδικό PEOPLE για την 11χρονη αδερφή της, η οποία υιοθετήθηκε πριν 6 χρόνια από την οικογένειά της: "Εάν μπορούσα να τη χαρακτηρίσω με μια λέξη, θα έλεγα πως είναι σκέτη ευτυχία, αυτό μου έρχεται πάντα στο μυαλό όταν καλούμαι να μιλήσω για εκείνη". 

Όπως προσθέτει: "Έχει σίγουρα κάποιες κακές ημέρες, όπως όλοι οι άνθρωποι, όπως φυσικά δεν μπορεί να είναι πάντα 100% χαρούμενη με όλα, αλλά θα έλεγα πως κατά 99% τη χαρακτηρίζει η χαρά". Η Worthy λοιπόν, ξεδιπλώνει μπροστά στο κοινό της στο TikTok τις ικανότητές της στο hairstyling και το makeup, έχοντας ως μοντέλο την αδερφή της, και αποθεώνεται από τη δημοφιλή εφαρμογή. 

"Είναι τελειομανής! Της αρέσει να αγγίζει τα μαλλιά μου, και να τα χτενίζει με ιδιαίτερη σχολαστικότητα και φροντίδα", σημειώνει μεταξύ άλλων η μεγάλη της αδερφή για εκείνη. Η 11χρονη Worthy γεννήθηκε με σύνδρομο Down και η όμορφη ιδιαιτερότητά της αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από την οικογένειά της.

Το σύνδρομο Down είναι μια γενετική διαταραχή που επηρεάζει τα χρωμoσώματα. Είναι η πιο συνηθισμένη χρωμοσωμική ανωμαλία μεταξύ των νεογνών που γεννιούνται ζωντανά. Εμφανίζεται σε περίπου 1 στα 700 βρέφη και προκαλεί ποικίλου βαθμού νοητική υστέρηση, μαθησιακές διαταραχές, και ιδιαίτερα εμφανισιακά χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits