UPDATE #NOW

«Επιχείρηση Ελευθερία»: 1.000.000 εμβολιασμοί στην Ελλάδα


The Jennettes

4 Μαρτίου 2021

«Επιχείρηση Ελευθερία»: 1.000.000 εμβολιασμοί στην Ελλάδα
1.000.000 εμβολιασμοί στην Ελλάδα

Με ένα βίντεο για το πρόγραμμα εμβολιασμών «Επιχείρηση Ελευθερία», ανακοινώθηκε ότι καταφέραμε ήδη 1 εκατομμύριο εμβόλια στην χώρα μας.

Στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, δημοσίευσε ένα εικονογραφημένο βίντεο που αναφέρει ότι η «Επιχείρηση Ελευθερία» εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς και έχουμε ήδη 1 εκατομμύριο εμβολιασμούς στην χώρα μας. 

Όπως αναφέρει το βίντεο:

«Κάθε εμβόλιο είναι ένα ακόμη βήμα προς τον στόχο μας να νικήσουμε την πανδημία και να είμαστε σύντομα όλοι υγιείς και προστατευμένοι σε μια ασφαλή Ελλάδα. Σήμερα η "Επιχείρηση Ελευθερία" εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς. Ήδη 1 εκατομμύριο εμβόλια έχουν γίνει σε εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας. Και συνεχίζουμε. Οργανωμένα και με σχέδιο. Νοιαζόμαστε.  Προστατευόμαστε. Εμβολιαζόμαστε».

Σε μήνυμά του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, νωρίτερα σήμερα, ανέφερε ότι «κάθε εβδομάδα που περνά, χτίζουμε το τείχος ανοσίας που θα μας επιτρέψει να αφήσουμε πίσω αυτή την περιπέτεια» και πρόσθεσε πως «είμαστε στην αρχή του τέλους».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias) 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr