UPDATE #NOW

Melek İpek: Απελευθερώθηκε μετά από 3 μήνες φυλάκισης για την δολοφονία του σύζυγου – βασανιστή της


The Jennettes

27 Απριλίου 2021

Melek İpek

H 31χρονη Melek İpek απελευθερώθηκε επιτέλους μετά από τρεις μήνες φυλάκιση αφού σκότωσε τον σύζυγο της, ο οποίος την βασάνιζε και την βίαζε συχνά μπροστά στις δύο ανήλικες κόρες της. 

Συγκεκριμένα, το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου, ξεκίνησε μια συζήτηση μεταξύ του Ramazan İpek, ενός οδηγού λεωφορείου στην περιοχή Döşemealtı, και της συζύγου του, Melek İpek στο σπίτι της οικογένειάς τους.

Σύμφωνα με την έκθεση του DHA, ο Ramazan İpek είχε φορέσει στη γυναίκα του χειροπέδες και την είχε ακινητοποιημένη για ώρες μετά τη συζήτηση. Η Melek, είχε πρησμένα μάτια και ήταν τραυματισμένη από τα βασανιστήρια και τους ξυλοδαρμούς που υπέστη, όντας αδύναμη, ο σύζυγός της, Ramazan İpek, δήλωσε ότι θα σκοτώσει την ίδια και τα δύο παιδιά τους και έφυγε από το σπίτι το πρωί. Λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε την Melek İpek να τον περιμένει με το όπλο του. 

Κατά τη διάρκεια της διαμάχης μεταξύ των δύο, η Melek πυροβόλησε τον σύζυγό της με ένα τουφέκι, στη συνέχεια κάλεσε το τηλεφωνικό κέντρο έκτακτης ανάγκης 112 και ανέφερε την κατάσταση. Οι ιατρικές ομάδες που έφτασαν στη διεύθυνση ως απάντηση στην κλήση βρήκαν την ίδια γυμνή και με ανοιχτές χειροπέδες. Το ασθενοφόρο την μετέφερε στο νοσοκομείο. Στην συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση και συνελήφθη από το Γραφείο του Ποινικού Δικαστή. Στο κατηγορητήριο, στο οποίο ο εισαγγελέας απαίτησε την έκδοση της για «άδικες προκλήσεις», ζητήθηκε η καταδίκη της σε ποινή φυλάκισης 18 έως 24 ετών.

Η Melek İpek εμφανίστηκε για τρίτη φορά ενώπιον του δικαστή στο 3ο Ανώτατο Δικαστήριο της Αττάλειας στις 4.30 μ.μ. σήμερα. Η ίδια παρακολούθησε την ακρόαση από τη φυλακή όπου βρίσκεται μέσω σύνδεσης SEGBİS. Οι δικηγόροι των συγγενών του θανόντα και οι δικηγόροι της Melek İpek ήταν παρόντες στο δικαστήριο, όπως και κομματικά στελέχη, ΜΚΟ και γυναικείες οργανώσεις. 

Με το άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, ενώ λύγισε μόλις πήρε αγκαλιά τις κόρες της μετά την απελευθέρωση της κι έπειτα από 108 ημέρες φυλάκισης. 

Πηγή φωτογραφίας Instagram foxmagazin

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr