UPDATE #NOW

#10yearsJennyGr: Οι καλύτερες στιγμές του #jennygr


The Jennettes

18 Ιουλίου 2021

#10yearsJennyGr: Οι καλύτερες στιγμές του #jennygr

Εάν μας ζητούσαν να περιγράψουμε με δέκα λέξεις τις καλύτερες στιγμές που έχει ζήσει και καταγράψει το #jennygr και η ομάδα του από το 2011 μέχρι σήμερα, τότε θα χρησιμοποιούσαμε τις παρακάτω: 

Υπερηφάνεια, έμπνευση, ενδυνάμωση, συμπερίληψη, δημιουργικότητα, ομαδικότητα, κίνητρο, όραμα, αισθητική, και φυσικά την αγαπημένη μας λέξη... positivity.

Όλες οι στιγμές που διαμόρφωσαν τη σημερινή ταυτότητα του #jennygr, προέκυψαν μετά από ασταμάτητα brainstormings που μεταφράστηκαν σε άπειρες ιδεές και αποτυπώθηκαν μοναδικά στο χαρτί και μετά στον ψηφιακό κόσμο.

Ανάμεσα στις δράσεις που υλοποιήσαμε και για τις οποίες είμαστε πολύ υπερήφανες, είναι τα 3 Hautes Grecians που μας χάρισαν στιγμές απείρου κάλλους και αποκλειστικότητας, τα 5 Women in Action που ενδυνάμωσαν το γυναικείο φύλο, τα fashion movie events και ένα δυνατό και ανατρεπτικό empowering Women Day

Το παρακάτω βίντεο είναι μια σύντομη ανασκόπηση των best moments του #jennygr. Από τη μυστική συνταγή της Τζένης Μπαλατσινού για το πιο λαχταριστό και μελιστάλακτο γαλακτομπούρεκο μέχρι τη μυστική προσγείωση του αεροπλάνου που σηματοδότησε την έναρξη του πιο ξεχωριστού fashion show για τα ελληνικά δεδομένα. 

Δείτε τις καλύτερες μας στιγμές που υποσχόμαστε να πολλαπλασιάσουμε μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια!

jenny.gr