UPDATE #NOW

Το Zoom παρουσίασε μια νέα λειτουργία που θα βοηθά τα παιδιά να συγκεντρώνονται στα online μαθήματα


The Jennettes

12 Αυγούστου 2021

Το Zoom παρουσίασε μια νέα λειτουργία που θα βοηθά τα παιδιά να συγκεντρώνονται στα online μαθήματα
Καθώς τα διαδικτυακά μαθήματα έχουν γίνει περισσότερο από απαραίτητα σε όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας COVID-19, οι εφαρμογές κλήσεων ήχου και βίντεο προσθέτουν συνεχώς νέες δυνατότητες και βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους, για μια καλύτερη εμπειρία. 

Καθώς τα διαδικτυακά μαθήματα έχουν γίνει περισσότερο από απαραίτητα σε όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας COVID-19, οι εφαρμογές κλήσεων ήχου και βίντεο προσθέτουν συνεχώς νέες δυνατότητες και βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους, στοχεύοντας σε μια καλύτερη εμπειρία. 

Τώρα το Zoom προσφέρει μια νέα λειτουργία εστίασης (Focus), η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε, αλλά είναι ιδανική για δασκάλους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, μόλις ο διοργανωτής ενεργοποιήσει τη λειτουργία εστίασης, οι υπόλοιποι συμμετέχοντες δεν θα μπορούν να βλέπουν ο ένας τον άλλον. 

Ο κεντρικός υπολογιστής θα εξακολουθεί να έχει πρόσβαση σε όλες τις κάμερες των συμμετεχόντων, αλλά τα υπόλοιπα άτομα δεν θα αποσπούν την προσοχή των συνομιλητών τους -κάτι που η πλειοψηφία των χρηστών Zoom παγκοσμίως είχε παραδειχτεί πως επηρέαζε τη συγκέντρωσή τους.

«Η λειτουργία Focus επιτρέπει στους εκπαιδευτικούς να βλέπουν τα βίντεο των μαθητών τους και στους μαθητές να βλέπουν τους δασκάλους τους, χωρίς να βλέπουν τους άλλους συμμετέχοντες στην τάξη. Με αυτό το χαρακτηριστικό, οι καθηγητές μπορούν να επιβλέπουν την τάξη τους, αλλά οι μαθητές δεν θα αποσπούν την προσοχή ή δεν θα αισθάνονται ντροπή για την ενεργοποίηση της δικής τους κάμερας».

Σύμφωνα με το Zoom, η δυνατότητα μπορεί να ενεργοποιηθεί για λογαριασμούς, ομάδες ή ακόμη και μεμονωμένους χρήστες. Η λειτουργία εστίασης είναι προσβάσιμη μέσω του κουμπιού «Περισσότερα» (More)που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια μιας κλήσης στην εφαρμογή.

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και να υιοθετήσουν παιδιά

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr