UPDATE #NOW

Ερωτευτείτε ελεύθερα: Οι 10 πιο ρομαντικές τηλεοπτικές σκηνές των τελευταίων 20 χρόνων


Σύρμα Κιουπελόγλου

18 Αυγούστου 2021

Ερωτευτείτε ελεύθερα: Οι 10 πιο ρομαντικές τηλεοπτικές σκηνές των τελευταίων 20 χρόνων
Αν ψάχνετε την ιδανική ρομαντική binge list για τα βράδια του καλοκαιριού, τότε αυτό το άρθρο θα κάνει τη δουλειά για εσάς. Στην αρχή δεν έβαλα χρονικούς περιορισμούς, αλλά σύντομα κατάλαβα ότι οι τηλεοπτικές στιγμές που έκαναν την καρδιά μας να χτυπήσει πιο δυνατά ήταν πάρα πολλές. Έτσι, αποφάσισα να κάνω τα κριτήρια ακόμα πιο αυστηρά. Ανάμεσα λοιπόν, σε πεταλούδες στο στομάχι, απρόσμενα σ’αγαπώ, μεγάλες χειρονομίες, καρδούλες και αστεράκια, παρακάτω ακολουθούν οι πιο ρομαντικές τηλεοπτικές σκηνές των τελευταίων 20 χρόνων. 

Αν ψάχνετε την ιδανική ρομαντική binge list για τα βράδια του καλοκαιριού, τότε αυτό το άρθρο θα κάνει τη δουλειά για εσάς. Στην αρχή δεν έβαλα χρονικούς περιορισμούς, αλλά σύντομα κατάλαβα ότι οι τηλεοπτικές στιγμές που έκαναν την καρδιά μας να χτυπήσει πιο δυνατά ήταν πάρα πολλές. Έτσι, αποφάσισα να κάνω τα κριτήρια ακόμα πιο αυστηρά. Ανάμεσα λοιπόν, σε πεταλούδες στο στομάχι, απρόσμενα "σ’αγαπώ", μεγάλες χειρονομίες, καρδούλες και αστεράκια, παρακάτω ακολουθούν οι πιο ρομαντικές τηλεοπτικές σκηνές των τελευταίων 20 χρόνων. 

Η πρόταση γάμου στο ασανσέρ στο Grey’s Anatomy

Υπάρχουν πάρα πολλές στιγμές από το Grey's Anatomy για να διαλέξουμε, αλλά η πρόταση γάμου του Derek στο ασανσέρ έχει ξεχωριστή θέση στις ρομαντικές καρδιές μας, αφού δείχνει στη Meredith ότι η αγάπη του για αυτήν είναι συνδεδεμένη με το πόσο τη θαυμάζει επαγγελματικά. 

Το Empire State Building στο The Mindy Project

Η Mindy Kaling είναι γνωστή για την αγάπη της στα rom-coms και το The Mindy Project είναι γεμάτο από ρομαντικές στιγμές. Μπορεί το πρώτο παθιασμένο φιλί της Mindy με τον Danny στο αεροπλάνο να είναι μια γλυκιά στιγμή, που μας έκανε να αναφωνήσουμε «επιτέλους», αλλά όταν έτρεξαν στο Empire State Building υπό τους ήχους του Bruce Springsteen, με τη Mindy εντελώς εξουθενωμένη από τις ατέλειωτες σκάλες, το παθιασμένο φιλί τους απέδειξε ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να τους κρατήσει χωριστά. 

Το φιλί επανένωσης του Luke και της Lorelai στο Gilmore Girls

Ναι, το mood είχε μια μικρή βοήθεια από τη μελωδία της Judy Garland στο παρασκήνιο, αλλά ακόμη και χωρίς το «The Man Who Got Away», η παθιασμένη χειρονομία του Luke, σε συνδυασμό με τα χρόνια που αναρωτιόμασταν αν τελικά θα καταλήξουν μαζί, δίνουν στη σκηνή την απαραίτητη ρομαντική ενέργεια για να μπει στη λίστα. 

Η σκηνή στις θερμές πηγές στο Game of Thrones

Τι πιο ρομαντικό από την απαγορευμένη αγάπη; Ολόκληρη η σκηνή μεταξύ του Jon Snow και της Ygritte του Free Folk δείχνει ακόμη πιο όμορφη όταν συνειδητοποιεί κανείς ότι μπορεί να ήταν η αρχή του πραγματικού ειδυλλίου μεταξύ των παντρεμένων πλέον Kit Harington και Rose Leslie.

«Burning moment» στο Bridgerton

Εκείνη καίγεται γι’αυτόν, αυτός καίγεται για εκείνη, μετά καίγονται μαζί. Το πιάσατε νομίζω. 

Το τελευταίο ηλιοβασίλεμα της Eleanor και του Chidi στο The Good Place

Αφού σώθηκαν οι ίδιοι και αμέτρητοι άλλοι και ενώ απολάμβαναν μια μετά θάνατον ζωή, ο Chidi αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να αφήσει πίσω του την αδελφή ψυχή του για ένα διαφορετικό είδος γαλήνης. Είναι σίγουρα μία γλυκόπικρη σκηνή, αλλά η θλίψη της Eleanor που μετριάζετε από την υποστήριξή που δείχνει στην απόφασή του, την κάνει μια πραγματικά όμορφη στιγμή.

Όταν η Rachel χάνει τη πτήση για το Παρίσι στο Friends

Η δουλειά των ονείρων της ή ο έρωτας της ζωής της; Μετά την εξομολόγηση του Ross στην πύλη του αεροδρομίου, τελικά «she got off the plane» και αφήνει την πόλη του φωτός για να μείνει μαζί του στη Νέα Υόρκη. Εξάλλου, «he is her lobster».

Ο γάμος του Chuck και της Blair στο Gossip girl

Με την αστυνομία να τους κυνηγά, ο Chuck και η Blair παντρεύτηκαν στο Central Park στην πιο ξεχωριστή τελετή, η οποία κράτησε ενάμιση λεπτό, αλλά άφησε ανεξίτηλο σημάδι στις καρδιές των θαυμαστών. Με τον Cyrus να κάνει την τελετή και τον ήχο από τις σειρήνες στο παρασκήνιο, ο Chuck είπε «Three words, eight letters» και η Blair απάντησε «Three letters, one word, yes!». 

Ο Ted στο κατώφλι της Robin 24 χρόνια μετά την πρώτη φορά στο How I met your mother

Μετά το πρώτο τους ραντεβού ο Ted έκλεψε το μπλε κόρνο που άρεσε στη Robin και εμφανίστηκε στο κατώφλι της για να την κερδίσει. 24 χρόνια μετά εκείνος ακόμη ερωτευμένος μαζί της εμφανίζεται ξανά κάτω από το παράθυρο της κρατώντας πάλι το μπλε κόρνο. Μία σκηνή που μας δείχνει ότι το πεπρωμένο μας καθοδηγεί με παράλογους και απρόβλεπτους τρόπους. Επίσης ότι, ό, τι κι αν συμβεί, δεν είναι ποτέ αδύνατο να ξανασμίξουμε με έναν πρώην!

Το φιλί της Clarke και της Lexa στο The 100

Μπορεί να μην υποστηρίζουν όλοι οι θαυμαστές του The 100 αυτό το ζευγάρι (δικαιοσύνη για τον Bellarke), αλλά είναι από τα πιο επιτυχημένα της σειράς. Πρόκειται για δύο γυναίκες που σπάνια αφήνουν κάποιον να τις πλησιάσει πραγματικά, αλλά για μία μόνο στιγμή επιτρέπουν στον εαυτό τους να είναι ευάλωτες μεταξύ τους.
 

Πηγή φωτογραφίας: Instagram myfaveotps

Δείτε ακόμη: Που ακριβώς γυρίστηκαν διάσημες ταινίες και σειρές;

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr