UPDATE #NOW

Άρωμα ή ρομπότ; Το Phantom χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να τονώσει το σεξαπίλ σας


The Jennettes

22 Αυγούστου 2021

Άρωμα ή ρομπότ; Το Phantom χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να τονώσει το σεξαπίλ σας
Ο κόσμος της τεχνολογίας είναι πιο εξελιγμένος από ποτέ. Τώρα, μέχρι και η βιομηχανία ομορφιάς στρέφεται σε πιο hi-tech μονοπάτια, με την ανακοίνωση του πρώτου «συνδεδεμένου αρώματος» στον κόσμο, από τον Paco Rabanne.

Ο κόσμος της τεχνολογίας είναι πιο εξελιγμένος από ποτέ. Τώρα, μέχρι και η βιομηχανία ομορφιάς στρέφεται σε πιο hi-tech μονοπάτια, με την ανακοίνωση του πρώτου «συνδεδεμένου αρώματος» στον κόσμο, από τον Paco Rabanne.

Τα αρώματα συνδέονται εγγενώς με το ανθρώπινο συναίσθημα και τις αναμνήσεις, έχουν τη δυνατότητα να μας μεταφέρουν σε άλλους κόσμους και εποχές ή να μας θυμίζουν στιγμές από το παρελθόν μας. Σύμφωνα με τον Paco Rabanne, ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσουμε τα ανθρώπινα συναισθήματα, είναι μέσω της τεχνητής νοημοσύνης.

Το Phantom, το νέο ανδρικό άρωμα του οίκου, είναι το πρώτο άρωμα παγκοσμίως που επιστρατεύει τη νευροεπιστήμη των υποδοχέων μυρωδιάς μας για να αλλάξει το πώς αισθανόμαστε, καθώς και το πώς μυρίζουμε. Ενδιαφέρον, σωστά;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paco Rabanne (@pacorabanne)

Συνδέοντας μοναδικά τον κόσμο της τεχνολογίας και της αρωματοποιίας, το νέο αυτό «feel-good» άρωμα υποστηρίζει ότι ενισχύει το «σεξαπίλ, την αυτοπεποίθηση και την ενέργεια», σύμφωνα με μελέτες που έγιναν σε άνδρες ηλικίας 18 ως 35 ετών. Και σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, έχει σκοπό να σας... ανάψει.

Η ομάδα του Paco Rabanne μάλλον παρακολούθησε φανατικά πολλά επεισόδια του Black Mirror πριν δημιουργήσει το Phantom, αφού το όλο concept ακούγεται αρκετά σουρεάλ και δυστοπικό. Το ότι το άρωμα εμπεριέχεται σε μπουκάλι σε σχήμα ρομπότ, δεν βοηθά ιδιαίτερα τα πράγματα.

Όσο για το πώς μυρίζει; Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η μυρωδιά του περιγράφεται ως ένα μείγμα κρεμώδους λεβάντας με μια αίσθηση από εσπεριδοειδή, βανίλια, πατσουλί και ξυλώδεις αρωματικές ύλες. Έχει όμως και μια «μυστική» προσθήκη: To μόριο styrallyl acetate, που έχει έντονες, ξηρές, πράσινες νότες που θυμίζουν το άρωμα της γαρδένιας, και το οποίο επιλέχθηκε για την ικανότητά του να ενεργοποιεί την αίσθηση της εγρήγορσης.

Πηγή cover: Instagram

Δείτε ακόμη: Ένας ψηφιακός καλλιτέχνης αναδημιουργεί διάσημους πίνακες ζωγραφικής στο σημερινό πλαίσιο της τεχνολογίας και των social media

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr