UPDATE #NOW

Potterheads, ετοιμαστείτε για την επιστοφή στο Hogwarts: Το reunion του Harry Potter πλησιάζει


Στεφανία Παπαδημητρίου

17 Νοεμβρίου 2021

Potterheads, ετοιμαστείτε για την επιστοφή στο Hogwarts: Το reunion του Harry Potter πλησιάζει

Η στιγμή που περιμέναμε οι απανταχού φαν του Harry Potter, επιτέλους έφτασε. Είκοσι χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας, οι ηθοποιοί ξανασυναντιούνται και επιστρέφουν στο Hogwarts.

Την πρωτοχρονιά του 2022 θα κυκλοφορήσει το reunion σε παραγωγή της ΗΒΟ, με τίτλο – τι άλλο; - Return to Hogwarts και ήδη μετράμε αντίστροφα (44 και σήμερα).

Ο Daniel Radcliffe, ο Rupert Grint και η Emma Watson θα ενώσουν το ταλέντο τους με τον Αμερικανό σκηνοθέτη Chris Columbus, για να εξερευνήσουν σε βάθος τις δυνατότητές τους. Όπως ανέφερε η HBO Max, μάλιστα, το καινούργιο αυτό project «καλεί το κοινό σε ένα μαγικό ταξίδι μέσα από την σειρά ταινιών που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη».

Πριν δείτε το παρακάτω trailer, πάρτε βαθιά ανάσα. Και για 52 δευτερόλεπτα, μην ασχοληθείτε με τίποτα άλλο.

Με τους τρεις αγαπημένους μας πρωταγωνιστές θα βρεθούν οι Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton και Tom Felton.

Ο τελευταίος, ο οποίος υποδύθηκε τον Draco Malfoy (και, ας το παραδεχθούμε, δεν είναι ντροπή, είχαμε ερωτευτεί όλες γύρω στο 2005) ζήτησε από τους θαυμαστές του να σημειώσουν την ημερομηνία στο ημερολόγιό τους. «Έτσι είναι η επιστροφή στο σχολείο;», έγραψε στο Twitter.

Μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, η Emma Watson δήλωσε πόσο χαρούμενη είναι για αυτό που έρχεται.

«Ο Harry Potter ήταν το σπίτι  μου, οι οικογένειά μου, ο κόσμος μου και η Ερμιόνη (παραμένει) ο αγαπημένος μου φανταστικός χαρακτήρας. Νομίζω κάποιος δημοσιογράφος κάποτε είπε ότι ήταν ενοχλητικό το πόσες φορές είπα πόσο χαρούμενη ήμουν και ξεκίνησε να μετράει… Αλλά ήξερα καλά!!! Κι ακόμα ξέρω.

Είμαι περήφανη όχι μόνο για αυτό που κάναμε ως ηθοποιοί, αλλά και για τα παιδιά που έγιναν νεαροί ενήλικες που περπάτησαν τον δικό τους δρόμο. Κοιτάζω τα μέλη ου cast τώρα και είμαι τόσο περήφανη για τους ανθρώπους που έγιναν όλοι. Είμαι περήφανοι που ήμασταν καλοί ο ένας με τον άλλο, υποστηρικτικοί και κρατήσαμε κάτι με τόσο νόημα», έγραψε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

«Μου λείπει διαρκώς το συνεργείο που έκανε αυτές τις ταινίες. Ευχαριστώ για τη σκληρή σας δουλειά – ξέρω ότι μερικές φορές δεν αναγνωρίστηκε όσο θα έπρεπε.

Χρόνια πολλά για την 20η επέτειο, Potterheads!».

To αναφέραμε παραπάνω, αλλά θα επαναλάβουμε: 44 και σήμερα.

Διαβάστε ακόμη: