UPDATE #NOW

Μετά το Downton Abbey και το Bridgerton, έρχεται νέα (φεμινιστική) σειρά εποχής και έχουμε ήδη κολλήσει


Κλέλια Φατούρου

19 Νοεμβρίου 2021

Μετά το Downton Abbey και το Bridgerton, έρχεται νέα (φεμινιστική) σειρά εποχής και έχουμε ήδη κολλήσει

Ο δημιουργός του Downton Abbey, Julian Fellowes μας δίνει άλλη μία σειρά- δράμα εποχής και κάτι μας λέει ότι αυτό θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον. Το The Gilded Age.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η σειρά είχε πάρει το πράσινο φως από το 2018 από το δίκτυο NBC, αν και κατέληξε στα χέρια του HBO, στις αρχές του 2019. Μιλάμε για ένα επικό δράμα που ακολουθεί τις ζωές των εκατομμυριούχων τιτάνων, στη Νέα Υόρκη του 1880.

Η ιστορία εκτυλίσσεται το 1882 και μας συστήνει τη νεαρή Marian Brook, την ορφανή κοπέλα που μετακομίζει στη Νέα Υόρκη και μένει με τις θείες της Agnes van Rhijn και Ada Brook. Η Marian, με επιστήθια φίλη την πετυχημένη Αφροαμερικανή Peggy Scott, ξεκινά έναν κοινωνικό πόλεμο με τη μία θεία της και τους πλούσιους γείτονες. Το βασικό σημείο της πλοκής του The Gilded Age είναι το κατά πόσο θα ακολουθήσει η Marian τους κανόνες που της επιβάλλει η κοινωνία ή αν θα ακολουθήσει το δικό της μονοπάτι.

Το σενάριο υπογράφουν οι Julian Fellowes και Sonja Warfield ενώ το cast θα σας πείσει ότι αυτή είναι μία σειρά που πρέπει να δείτε. Carrie Coon, Morgan Spector, Denee Benton, Louisa Jacobson, Taissa Farmiga, Blake Ritson, Simon Jones, Harry Richardson, Thomas Cocquerel, Jack Gilpin, Cynthia Nixon και Christine Baranski.

Το πρώτο teaser της σειράς The Gilded Age μας ενημερώνει για τη νέα εποχή της Νέας Υόρκης και δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πάρα πολύ. Ο 1ος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στο HBO, στις 24 Ιανουαρίου 2022. Στο μεταξύ, ξαναβλέπουμε το Bridgerton.