UPDATE #NOW

Φέτος μπορείς να αγοράσεις χριστουγεννιάτικο δέντρο και μετά τις γιορτές να το φυτέψεις στις πυρόπληκτες περιοχές


Κλέλια Φατούρου

22 Νοεμβρίου 2021

Φέτος μπορείς να αγοράσεις χριστουγεννιάτικο δέντρο και μετά τις γιορτές να το φυτέψεις στις πυρόπληκτες περιοχές

Μετράμε πλέον αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, με πολλούς από εμάς να αναζητούμε το ιδανικό δέντρο που θα στολίσει το σπίτι και θα μας φτιάξει τη διάθεση. Το χρειαζόμαστε εξάλλου.

Έτσι όπως έψαχνα λοιπόν σε φυσικά αλλά και online καταστήματα, το μάτι μου έπεσε στο happyplants.gr, το e-shop που αγαπά τα φυτά και το περιβάλλον. Τα φυτά που θα αγοράσεις είναι ελληνικά, πράγμα που σημαίνει ότι εκλύονται λιγότεροι ρύποι κατά τη μεταφορά τους. Επίσης, τα φυτά έχουν πολύ μεγαλύτερη αντοχή επειδή είναι προσαρμοσμένα στο ελληνικό κλίμα.

Το εξαιρετικό νέο της ημέρας είναι ότι μπορείς να προμηθευτείς το φετινό σου χριστουγεννιάτικο δέντρο από το happyplants.gr, να το στολίσεις στο σπίτι σου και να μην χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο και κόπο στη φροντίδα του. Με το που τελειώνουν οι γιορτές, παίρνεις το δεντράκι σου και, σε συνεργασία με τον δήμο Αχαρνών, το φυτεύεις σε περιοχές που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Το ζωντανό χριστουγεννιάτικο δέντρο σου θα γίνει κομμάτι μίας σπουδαίας νέας αρχής. Ψάξιμο για στολισμό τέλος.

Μπες στο site, βάλε τον κωδικό HAPPYXMAS και κέρδισε -10% έκπτωση μέχρι τις 30/11!