UPDATE #NOW

Μετά τις κατηγορίες για σεξουαλικα εγκλήματα, η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του Marilyn Manson


The Jennettes

30 Νοεμβρίου 2021

Μετά τις κατηγορίες για σεξουαλικα εγκλήματα, η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του Marilyn Manson

Μετά τις κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα, η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του Marilyn Manson. Ο τραγουδιστής απουσίαζε, όταν οι ντετέκτιβ μπήκαν στον χώρο του με ένταλμα.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, πήραν τις «μονάδες αποθήκευσης πολυμέσων», ενώ εκπρόσωπος του σερίφη του Los Angeles δήλωσε πως είχε, μεν, γνώση της έρευνας, αλλά δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει λεπτομέρειες. 

Ο Manson, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Brian Warner, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση πολλών γυναικών, ανάμεσά τους και η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Evan Rachel Wood. Εκείνη, μίλησε για όσα υπέστη στα χέρια του τον Φεβρουάριο, μέσω Instaram.

Τον εκκεντρικό σταρ κατήγγειλε και η ηθοποιός του Game of Thrones, Esmé Bianco. Σε μήνυση που κατέθεσε, υποστήριξε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά, σωματικά και συναισθηματικά. Δεν την άφηνε να φάει και να κοιμηθεί, την κλείδωνε στην κρεβατοκάμαρα, τη μαστίγωνε, της έκανε ηλεκτροσόκ και την απειλούσε πως θα έμπαινε στο δωμάτιό της και θα τη βίαζε το βράδυ.

Σύμφωνα με τo Rolling Stone, ο Manson κλείδωνε τις γυναίκες σε ένα στούντιο ηχογράφησης, το οποίο είχε ηχομόνωση. Το έκανε για να τις τιμωρήσει. Μάλιστα, ονόμαζε τον χώρο «Δωμάτιο για Κακά Κορίτσια».

Μέχρι στιγμής, οι εκπρόσωποί του δεν έχουν προχωρήσει δηλώσεις.