UPDATE #NOW

Το νέο trailer του «And Just Like That» μόλις κυκλοφόρησε και είναι πιο spicy απ' όσο περιμέναμε


The Jennettes

1 Δεκεμβρίου 2021

Το νέο trailer του «And Just Like That» μόλις κυκλοφόρησε και είναι πιο spicy απ' όσο περιμέναμε

Τα κορίτσια επιστρέφουν κι εμείς μετράμε αντίστροφα! Αν αναρωτιέστε ποια κορίτσια, δεν έχουμε λόγια.

Η Carrie Bradshaw, η Miranda Hobbes και η Charlotte York φορούν τα Manolos τους, έτοιμες να κατακτήσουν και πάλι τη Νέα Υόρκη. Στο νέο trailer του «And Just Like That» που μόλις κυκλοφόρησε, τις απολαμβάνουμε για δύο ολόκληρα λεπτά.

«Όσο περισσότερα ζω, τόσο καταλαβαίνω ότι όταν έχεις καλούς φίλους στο πλευρό σου, όλα είναι πιθανά», λέει η Carrie που πλέον παρουσιάζει το δικό της podcast.

Σε άλλη σκηνή, ο Mr. Big κάνει τη γυμναστική του, λίγο μετά η Carrie και η Miranda κάνουν πικ νικ στο πάρκο. Όπως παλιά.

Μπορεί να λείπει η Samantha, όμως νέες προσθήκες στο cast, κάνουν τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα. H Sara Ramirez, για παράδειγμα, θα υποδυθεί την Che Diaz – έναν non binary χαρακτήρα που εμφανίζεται στο podcast της Bradshaw και μιλά για την αυτοϊκανοποίηση. 

«Κι εσύ, Carrie; Έχεις αυνανιστεί ποτέ σε δημόσιο χώρο;», τη ρωτά. «Όχι από τότε που έκλεισαν τα Barney’s», απάντησε η πρωταγωνίστρια. 

Spicy.

Η σειρά, η οποία θα αποτελείται από 10 επεισόδια, κάνει πρεμιέρα στις 9 Δεκεμβρίου στην ΗΒΟ Max. Μία εβδομάδα αναμονής έμεινε, λοιπόν!

Διαβάστε ακόμη: H Carrie Bradshaw ξαναρχίζει το κάπνισμα και το "And Just Like That..." μόλις απέκτησε ενδιαφέρον